Razboiul continua | Conor McGregor, un nou atac la adresa lui Khabib Nurmagomedov!

Conor McGregor si Khabib Nurmagomedov au dat startul uneia dintre cele mai mari rivalitati din istoria UFC-ului, una care, din cate se pare, inca nu s-a incheiat, in ciuda faptului ca cei doi s-au luptat in urma cu 8 luni de zile.


Pe data de 7 octombrie 2018, Conor McGregor si Khabib Nurmagomedov se intalneau in main event-ul galei UFC 229, acolo unde sportivul din Rusia a avut castig de cauza, reusind sa isi faca adversarul sa cedeze in runda a 4-a. Aceea a fost a 27-a victorie din cariera lui Khabib, care este neinvins pana in prezent.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!


Lupta din 2018 a fost una dominata de Nurmagomedov, insa evenimentele care au precedat acea confruntare au facut deliciul publicului. Cu insulte care au avut la baza performantele, familia, dar si religia lui Khabib, McGregor a transformat o lupta asteptata de toti fanii MMA-ului intr-un adevarat razboi, unul care a degenerat imediat dupa finalul meciului, atunci cand Nurmagomedov a iesit din cusca si a atacat un membru din staff-ul adversarului sau.


Intr-un interviu acordat in zilele precedente, unul in care a comentat, printre altele, si evenimentele de la finalul acelei lupte, Conor a declarat ca singura sansa ca el sa revina in octagon ar fi revansa cu Khabib. Acesta a mai declarat ca rivalul sau, dar si staff-ul acestuia, evita o noua confruntare.

Unibet si-a pregatit deja cotele pentru posibila revansa dintre cei doi, insa bookmaker-ii nu il vad cu ochi buni pe irlandez, care nu a parut ca este capabil sa ii faca fata lui Khabib in octagon.



 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu