RB Leipzig se intareste in aceasta vara >>> Nordi Mukiele, primul venit pe „Red Bull Arena”!

Dupa ce au terminat doar pe pozitia a sasea, „taurii” vor sa se intareasca pentru noul sezon. Acestia au reusit sa efectueze transferul lui Nordi Mukiele de la Montpellier pentru suma de 16 milioane de euro.

Vazut ca noul Thuram, fundasul in varsta de 20 de ani a semnat un contract valabil pe cinci ani. Francezul a declarat ca a fost impresionat de proiectul oferit de Leipzig, dar si de posibilitatea de a juca in cupele europene in sezoanele viitoare. Cu toate ca poate fi o alternativa pentru flancul drept, poate evolua fara probleme si in centrul apararii.


21.00 este cota la Unibet pentru ca Leipzig sa fie noua campioana a Germaniei


Nordi Mukiele a debutat pentru Laval in sezonul 2014-2015, echipa pentru care a evoluat pana la inceputul lui 2017, cand s-a transferat la Montpellier. In putinul timp petrecut pe „Stade de la Mosson”, a reusit sa stranga 51 de prezente, fara sa marcheze vreun gol. De asemenea, a evoluat si la taote nivelurile pentru natioanla de tineret a Frantei, de la U18 pana la U21.

Cu toate ca incearca sa se intareasca in aceasta vara, Leipzig ar putea sa-si piarda unul din jucatorii de baza. Timo Werner a declarat ca trebuie sa paraseasca echipa pentru a-si atinge intregul potential. Man.United si Bayern Munchen s-au aratat deja interesate de transferul germanului. De asemenea, Naby Keita ar putea sa paraseasca Bundesliga pentru Premier League. Liverpool fiind pregatita sa ofere 57 de milioane de lire. Vom reveni cu amanunte.


La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal, tenis, handbal si baschet, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON! Unibet ofera calitate exceptionala a interfatei LIVE si se evidentiaza gratie ofertei imbatabile, in toate sporturile. Clientii au parte si de un suport permanent pe chat, astfel ca niciodata nu veti intra in impas folosind site-ul.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu