Real Madrid – FC Liverpool: Pariuri1x2.ro iti prezinta cotele finalei de la Kiev! Vezi care este favorita bookmakerilor »»

In aceasta saptamana Liga Campionilor si-a aflat finalistile acestei editii! Liverpool si Real Madrid isi vor disputa mult ravnitul trofeu pe 26 mai la Kiev, incepand cu ora 21:45.


Real Madrid – Parcursul din actuala editie, istorie

In aceasta editie din Liga Campionilor formatia din capitala Spaniei a facut parte din Grupa H. Cele 13 puncte obtintue de catre Real Madrid in faza grupelor i-a plasat pe „Los Blancos” pe pozitia secunda, in spatele celor de la Tottenham. In fazele superioare din Liga Campionilor, „Galacticii” au practicat un joc extrem de solid, reusind sa le elimine rand pe rand pe PSG (in urma unei duble victorii!!), Juventus si Bayern Munchen.

Real Madrid este considerata cea mai galonata echipa din istoria competitiei, madrilenii fiind trupacu cele mai multe trofee ale Ligii Campionilor in palmares. Real Madrid a jucat 15 finale, dintre care a castigat 12 (prima in 1955 si cea mai recenta in 2017). De asemenea, subliniem faptul ca echipa antrenata in prezent de catre Zinedine Zidane a castigat trofeul de nu mai putin de 5 ori consecutiv (incepand cu 1955), detinand recordul in acest sens. In prezent, Real este la un pas de a castiga a treia finala consecutiva.

Liverpool – Parcursul din actuala editie, istorie

De cealalta parte, Liverpool a facut parte din Grupa E, unde „cormoranii” au obtinut 12 puncte in urma a 3 victorii si a 3 rezultate de egalitate. Cel mai important aspect pe care trebuie sa-l mentionam in ceea ce o priveste pe Liverpool este reprezentata de ofensiva extrem de prolifica, englezii inscriind nu mai putin de 23 de goluri doar in faza grupelor! In continuare, pentru a ajunge in finala competitiei, Liverpool le-a eliminat pe FC Porto, Manhcester City si AS Roma.

Liverpool a castigat competitia de 5 ori, aflandu-se pe pozitia a treia in clasamentul bazat pe numarul de trofee castigate, in urma celor de la Real Madrid (12 trofee) si AC Milan (7 trofee), la egalitate cu Bayern Munchen si FC Barcelona (4). Ultimul succes al echipei de pe „Anfield” a venit in 2005, in urma unei finale memorabile cu AC Milan in care Liverpool a revenit de la scorul de 0-3.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Intalniri directe Real Madrid – FC Liverpool

Intalniri precedente: 5
Victorii Real Madrid: 2 (4 goluri inscrise)
Victorii Liverpool: 3 (6 goluri inscrise)

2014/2015, Liga Campionilor – faza grupelor
Liverpool 0-3 Real Madrid (Ronaldo ’23, Benzema ’30 ’41)
Real Madrid 1-0 Liverpool (Benzema)

2008/2009, Liga Campionilor – optimi
Real Madrid 0-1 Liverpool (Benayoun ’82)
Liverpool 4-0 Real Madrid (Torres ’16, Gerrard ’28 ’47, Dossena ’88)

1980/1981, Liga Campionilor – finala
Liverpool 1-0 Real Madrid (Kennedy ’81)

Cotele finalei Real Madrid – Liverpool

Real Madrid este cotata cu prima sansa in finala e se va disputa pe 26 mai la Kiev. Victoria „Galacticilor” in timpul regulamentar este cotata cu 2.20, in vreme ce un succes al „cormoranilor” este listat la 3.30. De asemenea, remiza primeste o cota de 3.55.

Cei ce doresc sa evite pariurile clasice, se pot orienta inclusiv catre marcatorii din marea finala. Astfel, un gol inscris de catre starul portughez Cristiano Ronaldo este cotat cu 1.91, in vreme ce o reusita a celui mai nou candidat al balonului de aur, Salah, este listata la 2.38.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 7 2


Lasa un comentariu