SOC pe Bernabeu! „Galacticii” au fost ELIMINATI! CRIZA continua la Madrid!

real madrid

Cu sanse infirme la castigarea titlului in La Liga, Real Madrid a ratat acum si calificarea in semifinalele Copei del Rey! Presiunea pe umerii lui Zidane a crescut!


Leganes a eliminat Real Madrid!

La 19 puncte distanta de rivalii catalani in La Liga, madrilenii au primit o noua lovitura. Dupa ce castigasera partida tur din sferturile Copa del Rey cu 1-0, Real Madrid a pierdut returul cu Leganes chiar pe Bernabeu si a fost eliminata din competitie!

Eraso a deschis scorul pentru oaspeti in minutul 31, dupa o greseala a defensivei madrilene. La acest scor, partida avea sa intre in prelungiri la finalul timpului regulamentar. Benzema a marcat insa la putin timp dupa pauza, eliminand aceasta posibilitate. Tribunele de pe Bernabeu au amutit in minutul 55, cand Gabriel ducea scorul la 2-1 pentru Leganes.

In ciuda eforturilor gazdelor, Real nu a reusit sa mai inscrie in timpul ramas, iar Leganes a obtinut calificarea datorita golurilor inscrise in deplasare.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!


Criza Realului pune presiune pe Zidane!

Fara sanse de a mai castiga vreun trofeu pe plan intern, singura sansa a lui Zidane in a doua parte a sezonului este avansarea in fazele finale din Champions League. „Galactii” au parte de un adversar infernal inca din optimi. Pe 14 februarie, pe Bernabeu va veni PSG. Echipa pariziana este in forma excelenta dominand Ligue 1, castigand grupa de Champions League si continuandu-si parcursul in cele doua cupe interne.

Real Madrid este favorita la Unibet, cu o cota de 2.25 in meciul tur. Puteti paria pe PSG pentru o cota de 3.00, in timp ce egalul are cota 3.65. Parizienii sunt insa favoriti la calificare, cu o cota de 1.78, fata de cea de 2.05 a Realului.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu