Atletico isi invinge rivala in Super Cupa Europei! Fara Ronaldo, Real Madrid cedeaza in prelungiri

Real Madrid - Atletico Madrid

Real Madrid a ratat primul obiectiv al sezonului. Fara Cristiano Ronaldo, echipa condusa acum de Julen Lopetegui a fost depasita de elevii lui Diego Simeone, ratand sansa castigarii unui nou trofeu in Super Cupa Europei.


Real Madrid – Atletico Madrid

Miercuri seara, la Tallinn a avut loc Super Cupa Europei, care a pus fata in fata Real Madrid, castigatoarea Champions League in sezonul trecut, si Atletico Madrid, castigatoarea Europa League. Unibet anticipa un meci echilibrat intre cele doua rivale, victoria lui Real avand cota 2.30, in timp ce succesul lui Atletico a primit cota 3.30. Am avut parte de un meci strans, dar si spectaculos.

Diego Costa a trimis Atletico in avantaj inca din primul minut, invingandu-l pe Keylor Navas cu un sut din unghi, in urma unei actiuni personale. Real Madrid a egalat dupa aproape jumatate de ora. Gareth Bale l-a gasit pe Karim Benzema cu o centrare, iar francezul nu a ratat.

Luka Modric, vicecampion mondial cu Croatia in aceasta vara, a fost introdus in a doua parte. Prezenta sa pe teren nu a avut efectul dorit, dar Real a reusit totusi sa preia conducerea, dupa o neglijenta a lui Juanfran. Fundasul a atins cu mana o minge trimisa in careu de adversari, iar arbitrul a indicat punctul cu var. Sergio Ramos a transformat lovitura, aducandu-si echipa in avantaj.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Elevii lui Diego Simeone au reusit sa restabileasca egalitate in minutul 79. O actiune colectiva la care au participat Juanfran si Angel Correa s-a incheiat cu finalizarea lui Diego Costa, din apropierea portii.

Cu scorul la 2-2. partida a intrat in prelungiri. Atletico a reusit sa treaca din nou in avantaj dupa o eroare a lui Raphael Varane in defensiva. Fundasul francez a pierdut mingea in preajma propriei porti, iar Thomas Partey a reusit sa trimita spre Saul Niguez, care a finalizat cu un voleu excelent. Nevoita sa atace, Real a fost prinsa descoperita in aparare. Oamenii lui Simeone au pasat cu usurinta printre adversari, iar Koke a marcat golul patru pentru echipa sa.

Astfel, Atletico a castigat prima Super Cupa a Europei disputata intre echipe din acelasi oras, iar rivala sa trebuie sa se gandeasca la moduri pentru a suplini absenta lui Cristiano Ronaldo.

Cele doua echipe se vor pregati pentru debutul sezonului in La Liga, in acest weekend. Atletico are cota 9.00 la castigarea ligii interne, in timp ce Real are cota 2.75. Barcelona ramane totusi favorita, cu o cota de 1.75 la Unibet.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu