Real Madrid – Barcelona » Pot catalanii sa obtina gloria pe “Bernabeu”? | Performantele senzationale ale tripletelor MSN vs. BBC

Duminica, de la ora 21:45, Real Madrid va primi vizita marii rivale FC Barcelona, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 33 din La Liga. Partida va avea loc pe “Estadio Santiago Bernabeu”, din Madrid.


Duelul unor dinastii

Surprinzator sau nu, FC Barcelona are un palmares pozitiv in duelurile directe cu detinatoarea a 11 titluri de Liga Campionilor, Real Madrid. Intr-un total de 265 de partide, catalanii s-au impus in 109 dintre acestea, in timp ce madrilenii si-au adjudecat alte 97 de victorii. Bineinteles, restul de 59 s-au incheiat la egalitate, spre dezamagirea celor doi colosi. In mod firesc, raportul golurilor inscrise in “El Clasico” este de asemenea controlat de catre gruparea “blaugrana”: 460 de reusite a contablizat Barcelona, in timp ce “Los Blancos” au inscris, la randul lor, de 434 de ori in poarta marii rivale.


Spectacol garantat de ambele parti

Este indiscutabil faptul ca vom asista duminica seara la o confruntare intre cele mai bune compartimente ofensive din lume, insa statistica inregistreaza un fapt absolut senzational: In 20 dintre precedentele 21 de intalniri directe, ambele echipe au reusit sa marcheze!

1.38 este cota oferita de Unibet pentru un nou meci in care ambele grupari vor marca;


Citeste si:

MSN > BBC

Intr-o comparatie Real Madrid vs. Barcelona, totdeauna ne vom orienta catre cele doua triplete ofensive ce le-au adus glorie celor doi colosi ai Spaniei in ultimii ani. Acest aspect va conta enorm duminica seara, pentru ca, de data aceasta, catalanii nu vor fi capabili sa alinieze tripleta clasica, brazilianul Neymar este suspendat. De cealalta parte, exista destule semne de intrebare si asupra starii lui Gareth Bale, insa madrilenii incearca o recuperare cat mai rapida a galezului, astfel ca acesta va avea sanse sa intre pe gazon inca din primul minut.

Una peste alta, asa cum vom observa, statisticile au fost mereu in favoarea tripletei Messi-Suarez-Neymar, chiar si in acest sezon, in care catalanii dau din ce in ce mai multe rateuri sub comanda lui Luis Enrique:

2014/2015:

MSN: 2,42 goluri/meci;  1.07 assisturi/meci

BBC: 2,03 goluri/meci;  0,93 assist-uri /meci

2015/2016:

MSN: 2.60 goluri/meci;  1,33 assist-uri/meci

BBC: 2,58 goluri/meci;  0,89 assist-uri/meci

2016/2017:

MSN: 2,07 goluri/meci;  1,09 assist-uri/meci

BBC: 1,66 goluri/meci;  0,55 assist-uri/meci

1.81 este cota oferita de Unibet pentru minim un gol inscris de Cristiano Ronaldo in acest “El Clasico”. La randul lui, Leo Messi primeste o cota de 2.20 pentru un asemenea scenariu.


Madrilenii au probleme defensive, catalanilor le lipseste cea mai buna piesa din atac

Echipele probabile:

Real Madrid (4-3-3): Navas- Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo- Modric, Casemiro, Kroos- Bale, Benzema, Ronaldo

Absenti: Varane, Pepe (accidentati)

Barcelona (3-5-1-1): Ter Stegen- Pique, Mascherano, Umtiti- Roberto, Rakitic, Busquets, Iniesta, Alba- Messi- Suarez

Absenti: Vidal, Rafinha, Turan (accidentati), Neymar (suspendat)

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu