Real Madrid a BIFAT primul transfer GALACTIC din a doua „ERA ZIDANE”! Madrilenii au SPART 50 de milioane euro pe Eder Militao!

Zinedine Zidane primeste primul „galactic” pentru noul sezon, fundasul brazilian Eder Militao, de la FC Porto.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Real Madrid a anuntat pe site-ul oficial, transferul fundasului brazilian Eder Militao, de la FC Porto. Internationalul brazilian de 21 de ani va ajunge pe Santiago Bernabeu incepand cu aceasta vara si va semna un contract valabil pana in 2025. Presa de specialitate face cunoscut faptul ca, Eder Militao va costa in jur de 50 de milioane de euro, iar Realul va plati clauza de reziliere a brazilianului.

Zinedine Zidane primeste deja intariri, pentru reconstructia echipei din sezonul urmator. Militao poate juca in centrul apararii, dar si in fata defensivei sau in flancul drept. Fost component al echipei Sao Paulo, brazilianul de 21 ani a evoluat in 20 de meciuri pentru FC Porto, in actuala stagiune. In septembrie 2018, a debutat in nationala mare a Braziliei, intr-o partida amicala cu El Salvador, castigata de selectionata lui Tite, cu scorul 5-0. Fara rival pe post, Eder Militao a fost numit cel mai bun fundas din Portugalia, in ultimele 5 luni consecutive.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu