Real Madrid – Problema accidentarilor este pe sfarsite! „Galacticii” vor avea aproape intreaga echipa disponibila pentru confruntarea cu Napoli din optimile Ligii Campionilor!

la liga

Ne-a mai ramas extrem de putin timp pana cand fazele eliminatorii din Liga Campionilor vor debuta, iar principalele formatii ale Europei isi fac ultimele calculele inaintea intalnirilor decisive. Printre acestea, Real Madrid – una dintre favoritele principale ale competieiei, va fi extrem de castigata in urmatoarele zile.


Real Madrid, ce o va intalni pe Napoli in saisprezecimile „competitiei supreme” va avea parte de un adevarat imbold inaintea disputei cu italienii. „Galacticii” vor putea conta din nou pe o serie de jucatori ce au fost accidentati in ultima perioada, cea mai semnificativa revenirea fiind cea a galezului Gareth Bale.

Criza accidentarilor ce a lovit-o pe Real Madrid este pe sfarsite

Amintim faptul ca elevii lui Zinedine Zidane au trecut printr-o adevarata criza in ultima perioada cauza de ce accidentari, jucatori exponentiali precum Dani Carvajal, Marcelo,Pepe, Luka Modric, James Rodriguez si Gareth Bale fiind indisponibili in ultimele saptamani. Cu totii au trecut peste cea mai dificila perioada a recuperarii si au sanse sa evolueze pentru Real Madrid in urmatoarele dueluri ale echipei.

Cuplul defensiv format din Marcelo si Pepe va putea fi refacut inca din partida impotriva Osasunei din La Liga, ce se va disputa sambata. Acestia vor urma sa concureze pentru un loc de titular cu Varane, Raphael Ramos si Sergio Nacho. De asemenea, Dani Carvajal si James Rodriguez se antreneaza la parametri normali, dar nu se vor deplasa la Pamplona, acestia urmand sa fie recuperati complet in zilele urmatoare.

Singurul semn de intrebare referitor la jucatorii anterior mentionati este reprezentat de intoarcerea lui Luka Modric la antrenamente. Chiar daca acesta inca nu este recuperat, exista sanse sa se antreneze cu prima echipa.

Cotele disputei impotriva italienilor de la Napoli

alte cote


Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!


Principalele cote pentru ridicarea trofeului in Liga Campionilor

alte cote


Sursa imaginii: www.skysports.com


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu