Real Madrid – PSG: Incursiune printre specialele oferite de NetBet!

De departe cel mai atractiv meci al serii este Real Madrid – PSG. Pariuri1x2.ro evidentiaza cotele si tipurile de pariu pe care le gasiti la partenerul nostru, NetBet. Acestea poti fi extrem de atragatoare si profitabile pentru multi dintre voi.

Real Madrid vrea sa fie mereu prima si are aceasta ocazie daca repeta jocul extraordinar din partida tur cu PSG. 1,80 primesc „galacticii” pentru victorie.

1x2

Francezii s-au dovedit o nuca tare cand au infruntat Real Madrid, in cele trei meciuri directe, nu s-au inscris mai mult de 2,5 goluri. Drept dovada, in mansa tur s-a inregistrat acelasi scor cu care a inceput partida: 0-0. Cu toate acestea, bookmakerii NetBet pun cote extrem de atractive:

over

Mergand pe teoria ca Real o poate invinge oricand pe PSG, la NetBet gasim o varianta de pariu, care ne place foarte mult. Aceasta se numeste multiscor, care iti permite sa alegi trei scoruri corecte, intr-o cota foarte buna:

scormulti

Putem opta si pe variante strategice. E posibil sa vedem un PSG care tine mingea foarte mult la mijlocul terenului, incercand astfel sa blocheze atacurile in valuri, ale formatiei gazda. La fel de posibil este sa fie si un meci pe contre, unde fazele de poarta sa fie foarte dese. De aceea, varianta cornerelor intr-un astfel de meci, ne poate aduce un profit considerabil:

cornere

Personal imi place varianta in care o echipa are ultimul gol, cartonas, corner, etc. De aceea vrem sa evidentiem si acest pariu, cu o cota profitabila:

ultcartonas

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu