Real Madrid ramane cu „buza umflata”! Chelsea ia o decizie neasteptata in privinta lui Hazard, care ne propune o cota de 1.65

Eden Hazard (28 de ani) a fost cel mai bun jucator al lui Chelsea in ultimii ani, iar transferul sau de la Lille s-a dovedit a fi una dintre cele mai inspirate miscari facute de clubul londonez de-a lungul timpului. In curand, insa, belgianul se va desparti de clubul de pe Stamford Bridge.

Contractul lui Hazard cu Chelsea expira in iunie 2020, iar sansele ca acesta sa ramana la Londra sunt minime. Avand in vedere ca Chelsea a primit si o interdictie la transferuri, care va afecta viitorul sportiv al echipei, Hazard nu simte ca se mai poate lupta pentru trofee la nivel inalt in tricoul alb-albastru. Real Madrid sta la panda si planuieste demult sa-l transfere pe Eden, care nu s-ar opune unui transfer pe Santiago Bernabeu. El joaca in Premier League din 2012.

Chelsea renunta la pretentiile financiare

Problema este insa ca Chelsea nu vrea sa renunte la starul sau! Hazard este cel mai bun marcator si cel mai bun pasator din lotul lui Maurizio Sarri, iar clubul a luat o decizie interesanta in privinta sa. In loc sa-l vanda la Real Madrid pentru o suma oricum modica, Chelsea prefera sa il pastreze pe Hazard si sa astepte terminarea contractului sau. Astfel, Chelsea nu va avea pretentii financiare in momentul despartirii, in cazul in care Hazard nu va dori prelungirea, dar clubul londonez se va mai folosi de serviciile sale inca un an. Eden Hazard este cel mai valoros jucator din tabara lui Chelsea, fiind evaluat la 135 de milioane de euro de transfermarkt.de.

Hazard are 11 pase decisive in acest sezon

Presa engleza scrie ca Hazard ar urma sa petreaca ultimul sezon la Chelsea stiind ca va parasi „corabia” alb-albastra in 2020, iar belgianul va mai avea inca o tentativa la cucerirea trofeului UEFA Champions League si a titlului in Premier League. Real Madrid ar urma sa astepte pana in 2020 sa semneze cu Hazard, care va avea 29 ani la acea vreme. In acest moment, Hazard are 11 pase decisive in Premier League si este favoritul principal sa incheie pe locul 1 in aceasta ierarhie individuala. Unibet ofera cota 1.65 pentru pariul pe Hazard! Ryan Fraser are 10 assist-uri la Bournemouth, iar Christian Eriksen a dat 9 pase decisive, la fel ca si Sterling si Pogba.

PARIATI PE CEL MAI BUN MARCATOR DIN PREMIER LEAGUE (SEZONUL 2018/2019)

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu