Real Madrid s-a decis: 400 de milioane euro pentru Mbappe!

”Gigantul” din La Liga ia in calcul achitarea unei sume record in schimbul varfului Kylian Mbappe, de la PSG. Conform presei franceze, oferta Real-ului ar urca pana la 400 de milioane de euro. Mbappe ar deveni astfel cel mai scump transfer din istoria fotbalului, depasind de aproape doua ori precedentul record, transferul lui Neymar, de la Barcelona, la PSG, realizat pe 220 milioane euro. 

Internationalul francez a fost curtat de madrileni inca din perioada in care acesta juca pentru Monaco. In cele din urma Mbappe s-a transferat la PSG, clubul din capitala Frantei platind in schimb atacantului 135 de milioane de euro.  Interesul ”albilor” a ramas constant si dupa ce jucatorul a ajuns pe ”Parc des Princes”. Acum Real, de 13 ori incoronata cea mai buna echipa de club a Europei, a reluat ofensiva pentru atacantul de 20 de ani, conducerea clubului spaniol fiind hotarata sa ”sparga banca” pentru a-si asigura serviciile campionului mondial. La un asemenea ”pret” mutarea are sanse mari sa devina realitate, insa cel mai devreme in vara anului viitor.

1.37 are cota Mbappe la Unibet sa marcheze in Franta - Moldova
Deschide-ti cont la Unibet folosind acest link si primesti 300 lei bonus!

Desi inca foarte tanar, Mbappe a adunat deja 67 de goluri si 31 de pase decisive, in 104 meciuri de campionat. Alte 13 goluri a marcat jucatorul in 33 de selectii la natioanala Frantei, alaturi de care a castigat titlul mondial in 2018.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu