Real Madrid – Schalke: Pentru fani!

REAL MADRID primera rentautobus comReal s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Schalke, rezultat ce-i garanteaza practic accederea in sferturile Ligii Campionilor. Detinatoare trofeului are insa motive intemeiate sa lupte pentru un succes si in retur.

Sursa foto: rentautobus.com

Real Madrid – Schalke

Madrilenii vin dupa un esec ce i-a enervat si dezamagit la culme pe fani. In ultima etapa de campionat, Real a pierdut pe terenul lui Bilbao, scor 0-1, infrangere de care a profitat Barcelona. Catalanii au castigat clar, pe teren propriu, disputa cu Rayo, 3 puncte ce i-au readus, dupa 4 luni, pe prima pozitie a clasamentului.

In aceste conditii, Real are diseara de lua o revansa in fata suporterilor. Schalke este un adversar ce-i poate ridica anumite probleme, insa cu motoarele turate la maxim, Real nu se poate impiedica. Victoria eventual una clara,  i-ar asigura un moral de top pentru jocurile ce urmeaza. In weekend, Real primeste vizita lui Levante, dar peste 2 saptamani, elevii lui Ancelotti au un meci capital, derby-ul cu Barca de pe Camp Nou!

Revenind putin la Schalke, sa mai spune ca formatia nu traverseaza un moment deosebit. A castigat cu 3-1, acasa, in fata lui Hoffenheim, in runda de Bundesliga programata in weekend, dar victoria a fost prima din ultimele 4 partide. Di Matteo mizeaza destul de mult pe contraatac, insa mai ales in fata echipelor de top, exprimarea lui Schalke lasa de dorit. Poate cel mai clar s-a vazut acest lucru, in esecul cu 0-3 de la Dormund, meci pe care Borussia il putea castiga lejer chiar la o diferenta mai mare.

Echipele probabile

Real Madrid: Iker Casillas, Dani Carvajal, Pepe, Raphael Varane, Marcelo, Toni Kroos, Lucas Silva, Isco, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale.

Schalke: Wellenreuther, Fuchs, Höwedes, Nastasić, Ayhan, Barnetta, Neustädter, M. Höger, Meyer, Huntelaar,  Choupo-Moting

Concluzii

Totul va depinde de felul in care CR7 si compania vor aborda aceasta intalnire. Daca lucrurile vor merge in directia in care ne-o imaginam noi, Schalke va fi lejer rapusa pe Santiago Bernabeu.

Ponturi:

1 si Real marcheaza peste 1.5 goluri (cota 1.35)
Real castiga cu handicap asiatic -1.5 (cota 1.60)
Benzema marcheaza oricand si Real castiga (cota 2.15)


 

 

Biletul zilei: UCL si Scotia >> Comentam impreuna!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu