Real – PSG si Bayern – Arsenal, derby-urile saptamanii in UCL: Toate meciurile etapei, toate cotele!

Real – PSG si Bayern – Arsenal, derby-urile saptamanii in UCL: Toate meciurile etapei, toate cotele!

Iubitorii fotbalului adevarat vor fi conectati, marti si miercuri, la intensitatea disputelor contand pentru a 3-a runda a grupelor Ligii Campionilor, editia 2015-2016. 16 meciuri, impartite pe 2 zile (marti se joaca in grupele A-D, miercuri in grupele E-G), dispute de top, majoritatea extrem de echilibrate. Pe langa aceastea, un imens derby, cel dintre Real Madrid si PSG, contand pentru grupa A.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Partidele de marti

Real Madrid – PSG tine capul de afis al zilei. Dupa primele 3 etape jucate in grupa A, Real Madrid ocupa primul loc in grupa A cu 7 puncte acelasi ca si adversara de maine, insa golul in plus pe care-l au Ronaldo, Benzema & co. face ca madrilenii sa stea in fotoliul de lider dupa 3 etape. In partida tur cele doua s-au anihilat reciproc, intr-un 0-0 de salon pe Parc de Princes.

In extrem de echilibrata grupa B, una in care Wolfsburg este lider, se joaca PSV – Wolfsburg si Man. United – CSKA Moscova. Dupa 1 la 1 la Moscova in urma cu 2 saptamanai „diaavolii” sunt hotarati sa se impuna in fata gigantului moscovit, in tomp ce campioana din Eredivisie, PSV Eindhoven, are o revansa de luat in fata Wolfsburgului, dupa ce aceasta s-a impus pe Wolkswagen Arena cu 2 la 0.

Ne asteptam la meciuri spectaculoase in grupa D, acolo unde Borussia Monchengladbach primeste vizita „Batranei Doamne, iar Sevilla pe cea a „cetatenilor” din Manchester.

Screenshot_1

Partidele de miercuri

Bayern Munchen – Arsenal  tine capul de afis al zilei de miercuri.. Dupa primele 3 etape jucate in grupa F, Arsenal are 3 puncte smulse chiar in urma cu 3 saptamani pe Emirates in fata aceluiasi adversar de miercuri seara! De partea cealalta Bayern Munchen, este liderul grupei cu 6 puncte, insa Olympiakos vine tare din urma, aceasta ocupand pozitia secunda cu acelasi numar de puncte ca si bavarezii, golaverajul fiind cel care le departajeaza pe cele doua.

In grupa G, Chelsea cauta sa revina pe unul din primele 2 locuri, printr-un succes cu Dinamo Kiev. Porto, actualul lider al grupei, are meci relativ simplu, in deplasare cu Maccabi.

Barcelona joaca cu BATE, 3 puncte pe care, teoretic, catalanii nu le pot pierde. Tot in grupa E avem si intalnirea AS Roma – Bayer Leverkusen, partida in care Gervinho si compania sunt obligati sa castige puncte.

Lyon – Zenit si Gent – Valencia sunt partidele grupei H. Daca Zenit este cu un picior in primavara europena, un eventual succes al Valenciei in Belgia, ar cam lamuri situatia calificatelor din grupa H, in primavara europeana a UCL.

Screenshot_1


Liga I: Dinamo – Viitorul si Botosani – ACS Poli in atentia noastra!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu