Real si Barcelona, duel de la distanta pentru primul loc din La Liga » Aici ai avancronica si cotele rundei cu numarul 14!

Etapa a 14-a din La Liga propune o lupta interesanta intre primele 3 locuri, ocupate in prezent de Barcelona, Real Madrid si Atletico Madrid. La prima vedere, cele 3 rivale au adversari accesibili, insa nu este exclus ca in aceasta runda sa asistam si la ceva surprize, mai ales ca saptamana viitoare aduce o nou serie de partide europene. 


Sambata este ziua care va decide liderul din Spania la finalul rundei cu numarul 14. Barcelona este cea care va deschide ziua, la Leganes, teren pe care catalanii au cedat la ultima vizita. Situatia ar putea sta diferit de aceasta data, avand in vedere faptul ca Barcelona ocupa prima pozitie in clasament, in timp ce Leganes este „lanterna rosie”. Atletico Madrid va avea si ea o misiune dificila la Granada, in timp ce rivalii de la Real primesc vizita celor de la Real Sociedad.

Un alt duel care nu ar trebui ratat de catre spectatorul neutru este cel dintre Villareal si Celta Vigo, dar si cel dintre Betis si Valencia.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Analiza tuturor meciurilor care au loc in etapa a 14-a din La Liga si ponturile Pariuri 1X2 le puteti gasi AICI!


Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!



 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu