RWC 2015: Au fost stabiliti arbitrii pentru semifinale!

Cupa Mondiala la Rugby a ajuns la ora semifinalelor, meciurile din aceasta faza fiind programate in acest week-end. Cei doi sunt Jérôme Garcès si Wayne Barnes.

Prima semifinala, care se va disputa sambata, de la ora 18.00, pe „Twickenham” din Londra, intre Africa de Sud si Noua Zeelanda, il va avea pe Garcès la centru. El ii va avea alaturi la cele doua tuse pe compatriotul Romain Poite si pe irlandezul John Lacey. Arbitru TMO va fi asutralianul George Ayoub.

Duminica, la a doua semifinala a RWC 2015, Argentina – Australia, meci programat tot de la ora 18.00, la centru se va afla englezul Wayne Barnes. Asistentii sai vor fi Jaco Peyper, din Africa de Sud, si irlandezul George Clancy. Ben Skeen, din Noua Zeelanda, e arbitrul video.

Sud-africanul Craig Paul Joubert (foto), cel care a condus la centru „sfertul” dintre Australia si Scotia, meci castigat de „Wallabies” in ultimul minut dupa o lovitura de pedeapsa, este numele cel mai mediatizat in aceste zile la RWC. Scotienii, dar nu doar ei, il critica pe Joubert pentru decizia luata, considerand-o cel putin controversata.

Craig Paul Joubert, 37 de ani, a arbitrat finala de la RWC 2011, dintre Franta si Noua Zeealanda, la finalul careia francezii, invinsi cu 7 la 8, l-au criticat aspru pe sud-african.

foto: fblogs.independent.co.uk

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu