Remiză spectaculoasă pentru vicecampioana României cu Lokomotiv Moscova!

Remiză spectaculoasă pentru vicecampioana României în Spania cu rușii de la Lokomotiv Moscova. FCSB a terminat la egalitate, scor 3-3 (3-2), duelul susținut astăzi cu Lokomotiv.


Urmareste pagina noastra de Facebook! 


Prima repriză a fost de-a dreptul electrizantă, marcând-se numai puțin de cinci goluri! „Roș-albaștri” au punctat prin Manea (min. 15, 43-pen.) și Momcilovic (min. 28) în timp ce reușitele rușilor au purtat semnătura jucătorilor Miranchuk (min.26), Barinov (min.32) și Zhemaletdinov (min.62). Rușii au avut șansa victoriei însă au ratat un penalty prin Smolov în minutul 72.

În acest test, Bogdan Argeș Vintilă a mizat din primul minut pe formula A. Vlad – C. Manea, I. Cristea, O. Perianu, Momcilovic – L. Filip, I. Vînă, D. Olaru – Ad. Popa, C. Dumitru, Ad. Niță.

În primele două amicale pe pământ iberic, FCSB a obținut o victorie, scor 1-0 cu Karlsruher, meci decis de eurogolul lui Florinel Coman din minutul 55, succesul venind după debutul cu stângul în acest an, scor 0-1 cu FC Basel.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


Ultimul test al „roș-albaștrilor” în Spania va avea loc miercuri, 22 ianuarie, cu  Jeonbuk Hyundai. 

După 22 de runde scurse din acest sezon regular al Ligii 1, FCSB se află pe locul 3 cu 39 de puncte cu cinci mai puține decât liderul CFR Cluj, cu mențiunea că trupa lui Dan Petrescu are și un meci mai mult disputat decât „roș-albaștrii”.

3.00 este la pariuri cota pentru ca FCSB să câștige titlul de campioană!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu