Reuseste Steaua un rezultat pozitiv la Trencin? Tu ce crezi?

trencin 2Desi ar fi putut da piept cu echipe precum Dila Gori (Georgia), Milsami (Moldova) sau Fola Esch (Luxemburg), Steaua a fost destul de ghinionista la tragerea la sorti pentru turul II preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Romaniei se va duela cu Trencin, castigatoarea titlului din Slovacia.

Pe langa un adversar care-i va ridica fara indoiala probleme, Steaua pare dezavantajata si de forma pe care o traverseaza in acest start de stagiune. Desi cu rezultata destul de bune in amicale, gruparea pregatita de Radoi n-a reusit mare lucru in primele doua „oficiale” din acest sezon. Cu o prestatie departe de asteptari, Steaua a pierdut mai intai Supercupa, 0-1 in disputa cu ASA Tg.Mures. A urmat un meci de campionat mai bun cu Petrolul, dar nici acesta castigat.

Moralul campioanei Ligii 1 nu este la cote prea bune inaintea turului cu Trencin, in care bookamkerii le coteaza pe cele doua cu sanse sensibil egale. La 1 solist cota are o valoare de 2.63, in timp ce succesul Stelei are cotatia 2.38. O remiza, rezultat, sa recunoastem, util Stelei, are cota 3.40.  La x2 avem cota 1.44.

SONDAJ: Care va fi pariul tau la meciul Trencin – Steaua. Se intorc Chipciu si compania cu un rezultat pozitiv din Slovacia?

Ce pariezi la Trencin – Steaua?

 

Vezi cotele turului dintre Trencin si Steaua!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu