Reuseste Sumudica minunea in Turcia? COTA de 7.00 pentru un parcurs FABULOS al lui Kayserispor pana la finalul sezonului!

Marius Sumudica e pe val cu echipa sa in Turcia. Kayserispor, o formatie care anul trecut se zbatea in mlastinile retrogradarii, a prins aripi in actuala stagiune sub comanda lui Sumi. Cu doar doua infrangeri aproape de finalul turului in ”Super Lig” și înregistrând evoluții din ce în ce mai solide, Kayseri poate spera la lucruri mărețe în acest campionat.


”Pariuri de la utilizatori” la o cota de 7.00!

Dupa cum bine stiti, agentia de pariuri on-line Winmasters a lansat la inceputul lunii mai a acestui an promotia “Pariuri de la utilizatori”, prin intermediul careia orice utilizator poate propune absolut orice scenariu, indiferent de sansele acestuia de reusita, returnandu-i-se, in schimb, o cota pe masura. Dupa zeci si zeci de alte sugestii propuse de catre redactia noastra, a venit timpul sa ne indreptam atentia si catre parcursul fabulos al lui Kayserispor in prima liga de fotbal turca sub comanda lui Marius Sumudica.

Asadar, cine crede ca Sumi ar putea incheia acest campionat pe podium cu revelatia Kayserispor, poate beneficia de o cota de 7.00! Intr-adevar, putini ar crede intr-un asemenea scenariu, mai ales ca ~Super Lig~ propune ~patrulaterul~ de granzi Basaksehir, Fenerbahce, Galatasaray si Besiktas. Totusi, exista destule argumente PRO pentru formatia lui Sumudica. La urma urmei, Kayseri este gruparea care a inregistrat cele mai putine infrangeri in acest campionat, doua la numar, aflandu-se, actualmente, la doar trei lungimi distanta de liderul Basaksehir. In plus, Sumi si ai sai au atuul de a nu fi angrenati in vreo competitie europeana, spre deosebire de Besiktas, de exemplu, care a facut senzatie in grupele UEFA Champions League, va participa in optimile UCL in primavara si isi va concentra toate fortele spre frontul european.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu