Revenire de SENZATIE in baschetul american | Kawhi Leonard si Toronto Raptors sunt aproape de marea finala NBA!

Toronto Raptors au reusit sa revina de la scorul de 0-2 in finala Conferintei de Est, iar in aceste momente, canadienii au prima sansa la calificarea in finala NBA.


„The Claw”, din nou in prim-plan

Kawhi Leonard a fost principalul motiv pentru care Raptors au reusit sa se impuna in meciul 5 al finalei Conferintei de Est. Echipa sa a intrat cu un deficit de 3 puncte in sfertul 4 al disputei cu Milwaukee Bucks, insa starul trupei din Toronto a luat meciul pe cont propriu, marcand 15 puncte in acel sfert, 35 in total. De asemenea, acesta a mai reusit 7 recuperari si un career high in ceea ce priveste pasele decisive, cu 9 astfel de reusite.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 RON oferit de agentie! Click aici pentru detalii!

Kawhi nu a fost singurul care a stralucit din tabara oaspetilor. Banca de rezerve a trupei din Toronto a fost din nou la inaltime, castigand cu 35 la 15 confruntarea cu cea adversa, asta dupa ce in meciul 4 au castigat duelul la acest capitol cu scorul de 48 la 23. Fred VanVleet a contribuit din plin la aceasta reusita, cu 21 de puncte, reusind nu mai putin de 7 cosuri de 3 puncte din 9 aruncari. De altfel, Leonard si VanVleet au marcat 12 din cele 18 triple reusite de Raptors in acea confruntare.

In aceste momente, trupa lui Nick Nurse are prima sansa la calificarea in finala NBA, meciul 6 fiind jucat in Scotiebank Arena din Toronto, acolo unde gazdele au castigat ambele confruntari directe cu Milwaukee Bucks din acest playoff.



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu