Bundesliga: Bayern a invins Dortmund si Ingolstadt a facut un pas important spre o salvare miraculoasa!

Bundesliga

In acest weekend s-au desfasurat meciurile rundei cu numarul 28 din Bundesliga. 31 de goluri s-au marcat intr-o runda le-a apartinut aproape in exclusivitate echipelor gazda.


Bundesliga – Etapa 28

Bayern s-a impus sambata in derbyul Germaniei. Bavarezii au invins Borussia Dortmund cu 4-1, demonstrandu-si inca o data suprematia in fotbalul german.bundesliga Victoria pastreaza avansul de zece puncte fata de locul secund si, cu doar sase runde inainte de finalul sezonului, Bayern pare sa isi fi asigurat deja titlul. Dortmund va incerca sa se replieze inaintea rundei viitoare. Borussia are cota 1.30 la 888sport pentru a castiga meciul cu Eintracht Frankfurt. O victorie este necesara pentru a mari sansele de a incheia pe ultima treapta a podiumului.

RB Leipzig si-a consolidat pozitia secunda in Bundesliga, cu o victorie obtinuta dramatic in meciul cu Leverkusen. In inferioritate numerica, Leipzig a marcat singurul gol al meciului in prelungirile partidei. Beneficiind si de infrangerea lui Hoffenheim cu Hamburg, Leipzig s-a distantat la sapte puncte de cea mai apropiata urmaritoare.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 RON oferit de 888sport »» Click pentru inscriere!

Monchengladbach a reusit singura victorie in deplasare in aceasta etapa. Ea a invins cu 3-2 pe Koln.

In ultimul meci al rundei, Ingolstadt a obtinut o victorie vitala. Fiind clasata pe locul 17 in Bundesliga, echipa a reusit sa castige cu 3-2 meciul cu Darmstadt, „lanterna rosie”. Este al treilea succes consecutiv pentru Ingolstadt, care a ajuns la doar un punct de Augsburg si Mainz si la doua puncte de Wolfsburg, toate aflate in lupta pentru evitarea retrogradarii. Ingolstadt poate iesi din zona fierbinte a clasamentului chiar dupa meciul din runda viitoare. Atunci intalneste Wolfsburg, avand o cota de 4.00 la victorie.

Bundesliga – Programul si cotele etapei 29

bundesliga

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu