Revine Premier League! Peste 500 de pariuri pentru restantele Aston Villa – Sheffield United si Manchester City – Arsenal

Pariuri fotbal

Pe 17 iunie se va relua campionatul din Anglia, unde Liverpool rasufla usurata: faptul ca meciurile vor fi duse la bun sfarsit inseamna ca echipa „cormoranilor” isi va asigura oficial titlul.

Pana ca elevii lui Jurgen Klopp sa intre in scena, vom paria peste doua saptamani pe doua meciuri interesante. Restantele Aston Villa – Sheffield United si Manchester City – Arsenal sunt in oferta 888Sport, cu peste 250 de pariuri pe fiecare meci!

Surprinzator, Sheffield United este favorita in deplasarea de la Aston Villa, cu o cota de 2.32 la victorie, intr-un meci in care pariul „peste 2.5 goluri” are cota 1.98. Manchester City are cota 1.38 in meciul cu Arsenal, in care „cetatenii” pornesc favoriti. Acolo, cota pentru „peste 3.5 goluri” este de 2.02, una tentanta.

Clasamentul este dominat de Liverpool, dar Manchester City, Leicester si Chelsea au ramas sa se lupte pentru ultimele locuri pe podium. In zona de Europa League se afla Manchester United, Wolverhampton, Sheffield United, Tottenham si Arsenal. Acestea sunt despartite de 8 puncte in clasament.

La retrogradare, doar Norwich pare condamnata. Aston Villa este la doar doua puncte de salvare si nu mai putin de cinci echipe cauta sa evite ultimele doua locuri care trimit in Championship. Pe site-ul pariuri1x2.ro vei gasi analizele si ponturile tuturor meciurilor din Premier League, pana la finalul sezonului.

PARIAZA PE RESTANTELE DIN PREMIER LEAGUE

Deschide cont la 888 Sport, cu un click AICI

  • Bonus la SPORT si CASINO
  • Oferta diversificata pe meciurile de fotbal
  • Trasmisiuni LIVE din sporturile tale preferate

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu