Revoluția promisă de Teja la „lanterna” Ligii 1 se produce » Transferuri pe bandă rulantă la FC Voluntari!

Revoluția promisă de Teja la „lanterna” Ligii 1 se produce. FC Voluntari transferă pe bandă rulantă în încercarea de a reuși minunea și în acest an și de a evita în extremis retrogradarea.


Urmareste pagina noastra de Facebook! 


Ilfovenii au reușit o lovitură de imagine reușind să-l convingă pe Eric de Oliveira să se alăture echipei pregătite de Mihai Teja în încercarea de a pune umărul la salvarea de la retrogradare. Pentru a-l convinge pe Eric să aleagă „lanterna”, deși brazilianul a avut mai multe oferte de la cluburi din Liga 1, ilfovenii i-au pus pe masă un contract de 7.000 de euro lunar. La Voluntari, pe lângă obiectivul comun, de a ajuta clubul pentru a se menține în Liga 1, Eric de Oliveira va avea și un obiectiv personal, el fiind aproape de a intra în istoria fotbalului românesc ca fiind jucătorul străin cu cele mai mule goluri înscrise pe prima scenă, fiind la un gol de Wesley care conduce în acest top cu 64 de goluri.

După Eric de Oliveira, ilfovenii au mai reușit un transfer important, reușind să-l convingă pe atacantul Vlad Morar să semneze pe o periodă de șase luni. În vârstă de 26 de ani, Vlad Morar a mai evoluat în cariera sa la Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Beitar Jerusalem, Rapid București, ASA Tg. Mureș, FC Viitorul Constanța și Panetolikos.

Înainte de a-i înregimenta pe Eric și Morar, FC Voluntari l-a mai transferat și pe Moussa Sanoh, un fotbalist care a trecut pe la PSV Eindhoven U 17, PSV Eindhoven U 19, PSV Eindhoven U 21, RKC Waalwijk, Crawley Town, iar în Liga 1 a mai jucat la Poli Iași și Gaz Metan Mediaș.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


După cele 22 de runde scurse din acest sezon competițional, FC Voluntari se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1 cu 8 puncte, la 12 puncte de Academica Clinceni, formație clasată pe locul 13 și la 13 puncte față de Chindia Târgoviște, formație aflată pe locu 12, loc de baraj. Speranța ilfovenilor în încercarea de a recupera ecartul se leagă de faptul că la sfârșitul acestui sezon regular punctele se vor înjumătăți, urmând ca diferența față de echipele cu care vor intra în play-out pentru evitarea retrogradării să se reducă simțitor.

Bookmakerii nu le dau nicio șansă celor de la FC Voluntari pentru a se salva de la retrogdradare!

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu