Rezultate si marcatori in partidele de miercuri din UCL!

S-a terminat prima etapa din UCL, surprize, eliminari, goluri multe, ratari incredibile, tot pachetul am putut vedea marti si miercuri. Iata rezultatele inregistrate aseara in grupele E, F, G si H:

Grupa  E

Leverkusen a trecut fara probleme de bielorusii de la Bate Borisov. Oaspetii nu au rezistat decat 4 minute atmosferei de pe BayArena, cand Mehmedi a deschis scorul. 1-1 la pauza prin golul lui Milunovic. In repriza a doua, pe teren a existat o singura echipa si aceea a fost Leverkusen, Calhanoglu de doua ori si Chicharito au adus victoria echipei gazda.

Barcelona s-a lovit de zidul roman in capitala Italiei, dupa ce Luis Suarez a reusit sa deschida scorul in minutul 21, la fix zece minute, Florenzi a reusit sa aduca egalarea pentru romani si sa stabileasca scorul final. Repriza a doua a fost dominata de Barcelona, dar atat. De remarcat ca Luis Enrique a efectuat doar 2 schimbari pe tot parcursul meciului.

 Grupa F

Bayern a mers in Grecia, unde a dat piept cu zeii de la Olympiakos, care s-au dovedit prea slabi pentru a tine piept panzerelor. Daca dupa primele 45 de minute, gazdele puteau spera la un egal, minunea nu a tinut mult timp si elevii lui Guardiola au transat rapid meciul, 1-0 in minutul 52 prin golul marcat de Muller, care ulterior a reusit dubla din penalty, la patruminute dupa golul reusit de Gotze. Scor 0-3 si Bayern preia conducerea grupei.

Surpriza UCL vine de la Zagreb, unde Dinamo a reusit sa invinga cu 2-1 mult mai titrata formatie engleza, Arsenal Londra. In minutul 24, Pivaric a deschis scorul pentru gazde, lucrurile complicandu-se pentru “tunari”, cand Giroud a lasat echipa in zece oameni dupa ce a primit al doilea galben in minutul 40. Junior Fernandes a marit avantajul gazdelor in minutul 58, Walcott reducand din diferenta in minutul 79.

 Grupa G

Chelsea si-a respectat statutul de favorita in duelul cu Maccabi Tel Aviv. In minutul 6, Hazard a ratat un penalty, noua minute mai tarziu, Willian reusind sa deschida scorul. 2-0 la pauza prin golul reusit in minutul 45+4 de Oscar din penalty. Si a doua parte a fost la discretia trupei lui Mou’, acestia au incheiat 4-0 prin reusitele lui Costa si Fabregas, bifand astfel, cea mai categorica victorie din prima etapa a UCL.

Dinamo Kiev si Porto au dat-o la pace, gazdele deschizand scorul in minutul 20 prin reusita lui Gusev,  vazandu-se  egalati trei minute mai tarziu de reusita lui Aboubakar. 1-2 in minutul 81 prin dubla aceluiasi Aboubakar si se parea ca Porto se indreapta spre victorie, cand, in minutul 89, Buyalsky, intrat in minutul 67 a adus egalarea pentru ucrainieni. 2-2 scor final.

 Grupa H

Pe Mestalla, “liliecii” au primit vizita rusilor de la Zenit. Hulk a deschis repede scorul in minutul 9, reusind sa stabileasca scorul pauzei in minutul  44 printr-o dubla. 0-2 la pauza si Valencia se vedea obligata sa renunte la defensiva, alegerea facuta a dat roade, in minutul 55, Cancelo a redus din handicap,iar in minutul 73, Gomes a adus egalarea pentru “lilieci”. Axel Witsel a marcat trei minute mai tarziu si in minutul 76 era 2-3, scor cu care s-a si terminat partida.

Gent si Lyon au avut de toate in egalul 1-1 din Belgia. Prima repriza s-a incheiat asa cum a inceput, 0-0, dar momentul de cumpana pentru gazde a fost eliminarea din minutul 41 a lui Dejaegere. In minutul 58, veteranul Jallet a deschis scorul pentru lyonezi, iar la exact zece minute, Milicevic de la Gent a reusit sa egaleze. In minutul 87, oaspetii au reusit sa obtina o eliminare in persoana lui Foket si lovitura de la 11m, insa Lacazette a ratat-o si scorul a ramas 1-1.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu