Rezultatele inregistrate aseara in Europa League: Meciuri nebune la Giurgiu, Zilina si Skien!

Dupa cum era de asteptat, tinand cont de competitie, mansa tur a play-off-urilor Europa League a oferit o multime de meciuri spectaculoase, dar si o serie de rezultate care au dat peste cap calculele pariorilor.

Din prima categorie face parte si duelul Astrei cu AZ Alkmaar. Desi condusa cu 2-0 inca din minutul 13, trupa lui Sumudica a intors in stil de mare echipa rezultatul, chiar pana la finele primei reprize. Scor final 3-2, iar giurgiuvenii viseaza la calificarea in grupe.

Nebunie de meci a fost si la Skien, acolo unde tabela partidei Odd – Borussia Dortmund indica in minutul 22,  un neverosimil 3-0 pentru gazde. Din acel moment insa, datele jocului s-au schimbat, iar Aubemeyang, pana la pauza si Kagawa, Mkhitaryan si din nou Aubemeyang in partea secunda, au intors rezultatul!

O revenire de poveste a reusit si Zilina. In confruntarea de acasa cu Athelic Bilbao, proaspata castigatoare a Supercupei Spaniei, dupa 5-1 la general cu Barcelona, lucrurile parea a curge in directia normal, bascii avnd deja 2-0 pe tabela, inca din minutul 33. Repriza a doua a prezentat insa o cu totul alta fata a gazdelor, care au inscris de 3 ori, ultima oara in minutul 94, reusind o imensa victorie.

A jucat si Steaua aseara, insa trupa lui Radoi a fost demolata de Rosenborg, chiar pe Arena Nationala. Dupa o prima repriza buna, ros-albastrii au cedat in partea a doua, permitandu-le norvegienilor sa inscrie de 3 ori. Inca un esec pentru Steaua lui Radoi si o eliminare prematura, in proportie de 99.99%, din cupele europene.

Rezultatele inregistrate in turul play-off-ului Europa League:

Astra – Alkmaar, 3-2
Din. Minsk – Salzburg, 2-0
Gabala – Panathinaikos, 0-0
Ajax – Jablonec, 1-0
Liberec – Hajduk Split, 1-0
Molde – Standard Liege, 1-0
PAOK – Brondby, 5-0
Sparta Praga – Thun, 3-1
Zorya – Legia, 0-1
Milsami – St.Etienne, 1-1
Atromitos – Fenerbahce, 0-1
Rabornicji – Kazan, 1-1
Steaua – Rosenborg, 0-3
YBB – Qarabag, 0-1
Zilina – Bilbao, 3-2
Altach – Belenenses, 0-1
Bordeaux – Almaty, 1-0
Plzen – Vojvodina, 3-0
Lech – Videoton, 3-0
Southampton – Midthylland, 1-1


 

 


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu