Rezultatele inregistrate ieri in Liga: Juventus da lovitura pe terenul lui City!

Prima zi a rundei inaugurale din faza grupelor Ligii Campionilor, editia 2015-2016, ne-a adus de toate! Am avut greseli de arbitraj, spectacol, rezultate normale, dar si surprize.

GRUPA A

Favoritele Real Madrid si PSG s-au impus lejer si fara gol primit in confruntarile cu Sahtior, respectiv Malmo. Trupa lui Mircea Lucescu a si avut insa ghinion pe Bernabeu. A evoluat de la egal la egal contra madrilenilor, pana in minutul 30, cand portarul Pyatov a gafat grav, iar Benzema, pe faza, a deschis scorul. Dupa pauza, in minutul 55, centralul Bebek a acordat total eronat un penalty, pentru un presupus hent in careu al conationalului Srna.  Cr.Ronaldo a marcat, reusita cu care l-a depasit pe Messi n topul marcatorilor din UCL, cel putin pana la partida Roma – Barcelona de astazi. Mai mult, CR7 a ajuns la 80 de reusite, dupa ce a inscris si golurile 3 si 4 ale Realului.

Real Madrid – Şahtior Doneţk 4-0 (Benzema ’30, Ronaldo ’56 pen., ’63 -pen., ’81)

PSG – Malmo 2-0 (Di Maria ‘4, Cavani ’62)

GRUPA B

Depay si-a suparat fanii care-l aclamau pana in urma cu doar cateva saptamani, deschizand scorul pentru Manchester United, in deplsarea la PSV. Nu a fost sa fie insa pentru trupa lui van Gaal. PSV a revenit pe tabela pana la pauza, prin Moreno, Narsingh parafand scorul final in minutul 57. A fost o seara neagra pentru „diavoli” care, pe langa ratarea celor 3 puncte, l-au pierdut si pe Luke Shaw. Foarte probabil fundasul are piciorul rupt si nu va mai evolua in 2015.

In celalalt meci al grupei, Wolsburg a suferit, dar in cele din urma a reusit sa se impuna pe teren propriu, contra moscovitilor de la TSKA. Draxler a marcat unicul gol al partidei.

PSV – Manchester United 2-1 (Moreno ’45, Narsingh ’57/ Depay ’41)

Wolfsburg – ŢSKA Moscova 1-0 (Draxler ’40)

GRUPA C

Nicio surpriza in aceasta grupa C, in care Atletico Madrid si Benfica au confirmat asteptarile. Trupa lui Simeone si-a parafat inca de la pauza meciului cu Galatasaray cucerirea celor 3 puncte, dupa dubla lui Griezmann din minutele 18 si 25.
Benfica – Astana a fost 0-0 la pauza, dar Mitroglu si Gaitan in primele 20 de minute ale actului secund, au adus succesul gazdelor.

Galatasaray – Atletico Madrid 0-2 (Griezmann ’18 şi 25)

Benfica – Astana 2-0 (Gaitan ’51, Mitroglou ’62)

GRUPA D

Meciul serii a fost programat pe Etihad Stadium din Manchester. City a primit vizitia lui Juventus, partida in care, raportat la felul in care cele doua au plecat in noua stagiune competitionala, formatia pregatita de Pellegrini era cotata cu sanse foarte bune la victorie. Torinezii au dat insa peste cap calculele hartiei si aceasta in ciuda faptului ca au fost condusi pe tabela, dupa golul marcat de Kompany in minutul 57, la o faza suspecta de fault in atac. S-a facut dreptate, iar Juventus, echipa ce s-a prezentat mai bine pe parcursul celor 90 de minute, a egalat prin Mandzukic in minutul 70. Lovitura de gratie a dat-o Morata, cu 9 minute inainte de final. Juventus bifeaza astfel prima victorie a sezonului, in timp ce Manchester City contabilizeaza un nou strat fals in Liga Campionilor.

In aceeasi grupa D, Sevilla a invins-o la scor de neprezentare pe Borussia M’gladbach. A fost 3-0, toate reusitele fiind consemnate in a doua repriza, ultima, dupa autogolul lui Sommer

Manchester City – Juventus 1-2 (Kompany ’57/ Mandzukic ’70 şi Morata ’81)

Sevilla – Borussia Monenchengladbach 3-0 (Gameiro ’47, Banega ’66, Sommer ’84 autogol)


Roma – Barcelona, meciul zilei in UCL: Ai aici toate analizele!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu