Rezultatele inregistrate ieri in preliminarii: Seara „verzilor”!

Joi am avut programate meciurile penultimei rundei in grupele D, F si I, dueluri la capatul carora am aflat numele altor doua nationale ce vor fi prezente la Euro.

Grupa F

Printre acestea se afla si Irlanda de Nord, colega de grupa a Romaniei. Trupa lui O’Neill s-a impus cu 3-1 in meciul de acasa cu Grecia, parafandu-si astfel prezenta la primul turneu continental din istorie. In aceeasi grupa F, dupa cum stim, Romania a obtinut doar o remiza acasa cu Finlanda, in tiom ce Ungaria s-a impus cu mari emotii in disputa cu Feroe. Insularii au deschis scorul si au condus la pauza, insa in actul secund, dubla lui Bode din minutele 63 si 71 a intors soarta celor 3 puncte.

Rezultate: Irlanda de Nord – Grecia 3-1, Romania – Finalanda 1-1, Ungaria – Ins. Feroe 2-1

Clasament: Irlanda de Nord 20 p (calificata), Romania 17p, Ungaria 16p, Finalda 11p, Feroe 6p, Grecia 3p
Meciurile ultimei etape (duminica, ora 19:00) : Feroe – Romania, Finlanda – Irl. de Nord, Grecia – Ungaria

Grupa I

Si Portugalia si-a procurat aseara biletele pentru tuneul din Franta. Lusitanii au dispus pe teren propriu de Danemarca, scor 1-0, gol marcat de Moutinho in minutul 66. Acesta a fost ultimul meci al danezilor din grupa I, dar Bendtner si compania vor avea emotii maxime in etapa finala, aceasta pentru pozitia secunda le poate fi suflata de Albania.
Reprezentativa pregatita de De Biasi a pierdut, tot aseara, marele derby cu Serbia, scor 0-2, insa mai au o sansa de a se califica direct la Euro.  Daca se impun duminica in Armenia, albanezii urca in clasament peste Danemarca.

Rezultate: Portugalia – Danemarca 1-0, Albania – Serbia 0-2

Clasament: Portugalia 18p (calificata), Danemarca 12p, Albania 11p, Serbia 4p, Armenia 2p
Meciurile ultimei etape (duminica, ora 19:00): Armenia – Albania, Serbia – Portugalia

Grupa D

Nu a fost doar seara „verzilor” nord-irlandezi, ci si cea a vecinilor de la sud. Irlanda a reusit sa invinga, la Dublin, campioana mondiala en-titre, Germania. A fost 1-0, gol marcat de Long in mintul 70. Gratie succesului, irlandezii au egalat-o la puncte pe Polonia. Cele doua ne vor propune unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei finale, duel direct ce se va disputa duminica seara, la Varsovia.
In ciuda infrangerii, Germania este ca si calificata. Pentru a lamuri pe deplin situatia, liderul grupei D are nevoie doar de un punct  in ultimul meci, acasa cu Gerogia.
Scotia a iesit din lupta pentru primele 3 pozitii, vinovatul fiind Lewandowski. Formidabilul golgeter a marcat ambele goluri ale Poloniei in Scotia, ultimul, cel ce a adus un punct oaspetilor, venind in mintul 94! Tot el deschisese scorul inca din minutul 3, insa Richie si Fletcher au intors tabela in minutele 45 si 62.

Rezultate: Irlanda – Germania 1-0, Scotia – Polonia 2-2, Georgia – Gibraltar 4-0

Clasament: Germania 19p, Polonia 18p, Irlanda 18p, Scotia 12p, Georgia 9p, Gibraltar 0p
Meciurile ultimei etape (duminica, ora 19:00): Germania – Georgia, Gibraltar – Scotia, Polonia – Irlanda


 

EURO 2016, Grupa E: Lupta indirecta intre Elvetia si Slovenia !


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu