Rio Ferdinand trage concluziile dupa Bournemouth – Manchester United 2-1 si il ataca pe Van Gaal!

Lovitura dupa lovitura pentru United in decurs de numai cateva zile. Dupa ce au fost eliminati din primavara europeana a Uefa Champions League, pierzand cu 2-3 pe terenul celor de la Wolfsburg, iata ca sortii nu le-au suras nici in campionat, unde au fost invinsi de Bournemouth, scor 1-2.

sursa foto: Oxfordstudent.com

download

Rio Ferdinand, fostul fundas central al  „diavolilor” l-a atacat oarecum pe Louis Van Gaal, intr-un interviu pentru cotidianul britanic, „The Sun”. Rio a declarat: „Jucatorii joaca prudent din cauza ca le este frica de consecintele pe care le vor suporta daca incearca sa joace spectaculos.”

Fostul international englez a mai adaugat: „Manchester United merge intr-o directie gresita din nou si nu vad vreo schimbare, deoarece antrenorul ramane acelasi”. Enervat de faptul ca Manchester United nu a mai castigat de cinci partide in toate competitiile, iar in Premier League sufera la capitolul goluri marcate, Ferdinand a tinut sa mai precizeze: „Pep Guardiola si Carlo Ancelotti vor fi disponibili de la vara, dar vor fi ei capabili sa faca o treaba mai buna decat Van Gaal?”

Clasati pe pozitia a treia intr-o grupa din care faceau parte PSV, CSKA Moscova si Wolfsburg, „diavolii rosii”sufera si in campionat, unde au doar 21 de goluri marcate si 12 primite, dupa 16 etape.

Rio Ferdinand si-a terminat pledoaria adaugand: „Conducerea si patronii vor sa-i fie loialui lui Van Gaal dupa ce au investit atat de mult in el, dar trebuie sa faca ce e mai bine pentru United. Daca echipa termina in afara primelor patru, ar fi o catastrofa. Poate ca trebuie sa vina Guardiola sau Ancelotti. Acum este foarte greu sa transferi jucatori foarte buni, iar la cum arata echipa, urmatoarele sase luni vor fi cruciale.”

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu