JO Rio: Proba de spada pe echipe o oportunitate buna pentru o medalie

Trec zilele la Jocurile Olimpice si nu reusim sa obtinem medalii. Se pare ca Olimpiada de la Rio este un punct de cotitura pentru sportul romanesc. Cateodata trebuie sa cazi ca sa te ridici. Noi s-ar putea sa cadem si sa ramanem jos din pacate. Ziua de joi, 11 august, este una in care revin emotiile la scrima. Este una dintre ultimele noastre sanse sa prindem o medalie la Rio intrucat la alte sporturi nu vedem de unde ar putea sa apara surpriza. Poate la gimnastica am putea sa mai prindem o medalie.


Rio: Spada pe echipe

Echipa noastra formata din Ana Maria Popescu (Branza), Simona Deac, Simona Gherman si Loredana Dinu va intra in competitia de spada pe echipe la ora 16:30. Vom intalni Statele Unite ale Americii si speram sa trecem fara mari emotii de acest sfert de finala. Semifinalele sunt programate la ora 19:15, finala mica la ora 23:00, iar lupta pentru aurul olimpic incepe la 00:30. Rezultatele spun ca echipa noastra nu numai ca e cea mai buna din Europa, ci una dintre cele mai puternice din lume. Totusi, nu am avut rezultate notabile la Olimpiada. La Londra, echipa de spada a fost invinsa de Coreea de Sud in sferturi cu 45-38.

 


Citește și:


inregistreaza-te - unibet


 

Cote spada pe echipe

Cotele propuse de Unibet pentru proba feminina de spada pe echipe sunt urmatoarele:

Aur China – cota 2.65, Locurile 1-3 – cota 1.25 Unibet

Aur Romania – cota 4.25, Locurile 1-3 – cota 1.35 Unibet

Aur Estonia – cota 5.00, Locurile 1-3 – cota 1.50 Unibet

Aur Rusia – cota 5.00, Locurile 1-3 – cota 1.50 Unibet

Aur Franta – cota 9.00, Locurile 1-3 – cota 2.65 Unibet

Ne amintim ca din punct de vedere al cotelor, sportivele romane au stat bine si la individual, dar nu s-au ridicat la asteptarile noastre. Ne dorim ca fetele sa se revanseze maine. Noi le uram succes si ar fi frumos sa rasara soarele si pe strada noastra.


Sursa imagine: en.wikipedia.org


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu