Rivaldo e convins: “Neymar trebuie s-o paraseasca pe PSG pentru Real Madrid!”

Fosta legenda a Barcelonei si a nationalei de fotbal a Braziliei, Rivaldo Vitor Borba Ferreira (46 ani), crede ca Neymar Jr. are sanse ridicate de a ajunge cel mai bun jucator de fotbal din lume, insa cu o singura conditie: transferul la Real Madrid.


Cupa Mondiala, liantul catre gigantul madrilen

Tinut deja departe de gazon de doua luni de zile dupa fractura la cel de-al cincilea metatarsian, Neymar Jr. are sanse mici sa mai continue in tricoul lui PSG din sezonul viitor. Atacantul brazilian (26 ani) e din ce in ce mai convins de decizia sa de a parasi clubul parizian dupa neintelegerile cu actualul tehnician, Unai Emery , dar si dupa parcursul dezamagitor al formatiei sale in acest sezon de UEFA Champions League. Unul dintre sustinatorii acestei idei este chiar fostul mare fotbalist, conationul sau, Rivaldo: “Am spus-o deja si cred in continuare ca Neymar poate ajunge cel mai bun jucator din lume, dar cred ca daca va ramane la PSG, nu va atinge acest prag. Sunt de parere ca, in cazul in care va ajunge la Real Madrid, are toate sansele sa devina cel mai bun din lume acolo.”

28 de goluri in 30 de partide a inscris Neymar Jr. in acest sezon pentru PSG.


Un prim pas al transferului lui Neymar Jr. la Real Madrid ar putea fi dat de prestatia sa in tricoul Selecao in aceasta vara. Conform presei de actualitate din Europa, recuperarea dupa accidentare decurge din ce in ce mai bine, astfel ca brazilianul are toate sansele sa fie apt de joc pentru Cupa Mondiala din Rusia.

5.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Brazilia sa castige Cupa Mondiala din Rusia.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu