RNK Split – Din. Zagreb: Oaspetii se vor din nou lideri!

Dinamo Zagreb pare sa aiba un sezon ceva mai complicat decat pana acum si iata ca dupa 14 etape se afla pe locul 3 in clasament la 2 puncte distanta de marea rivala Hajduk Split si la un punct in spatele celor de la Rijeka. Meciul de azi programat pentru ora 19:00 se anunta unul destul de delicat, cealalta echipa din Split, RNK avand si ea un sezon destul de bun pana acum, fapt ce ii permite sa se claseze pe locul 4 dupa primele 14 meciuri disputate.

Ora 19:00 RNK Split –  Dinamo Zagreb 

O intalnire in care ar trebui sa vedem un asediu al oaspetilor care isi doresc mult sa revina pe primul loc in clasament, o pozitie pe care sunt obisnuiti sa si termine si care le aduce evident tichetele pentru Liga Campionilor si implicit bani multi in visteria clubului. Meciurile directe dintre cele doua au inclinat serios balanta in favoarea celor de la Dinamo, in ultimele 8 intalniri 6 au fost victoriile Zagrebului si doar 2 remize, asadar niciun succes pentru gazde care sunt cotate cu sanse slabe si astazi de bookmakeri.

1.60 este cota la Netbet pentru succesul formatiei vizitatoare, pronostic pe care noi vi-l recomandam pentru acest joc si avand in vederea diferenta de valoare si obiectivele setate la inceput de sezon, pontul ar trebui sa iasa la final de joc.

Genk – Lokeren

Un alt meci interesant se joaca astazi in Belgia, acolo unde Genk si Lokeren incearca sa-si adjudece cele 3 puncte care le pot salta cateva locuri in clasament. Oaspetii sunt ultimii in ierarhie si au un sezon mizerabil, insa cu toate acestea nici pronosticul pe gazde nu pare tentant mai ales ca meciurile h2h din ultima perioada le-au adus castig de cauza mai mult echipelor care au jucat pe teren strain.

1.65 este cota la Netbet pentru pontul ambele marcheaza si tinand cont de importanta punctelor puse in joc, ar trebui sa vedem goluri in ambele porti.

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Allsvenskan: Analizam cele mai importante dueluri din ultima etapa!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu