Rodrigo Betancur a intrat in vizorul Barcelonei!

Rodrigo Betancur este ultimul nume ajuns pe lista de transferuri a Barcelonei. Totusi, o mutare a mijlocasului din Uruguay pe Camp Nou pare greu de realizat in aceste momente.


Rodrigo Betancur este unul dintre jucatorii care s-au remarcat sub conducerea lui Maurizio Sarri. Acesta si-a demonstrat calitatile atat pe postul de conducator de joc, cat si pe cele de mijlocas stang si mijlocas drept, aratand astfel ca este si un jucator versatil.

Potrivit AS, Barcelona l-a inclus pe mijlocasul din Uruguay pe lista de transferuri, ca posibil inlocuitor pentru Ivan Rakitic si Arturo Vidal. Cei doi sunt asteptati sa paraseasca gruparea catalana la finalul sezonului, mai multe cluburi fiind deja interesate de cei doi mijlocasi.

Pe langa Betancur, Barcelona mai are cateva tinte din Serie A pentru postul de mjijlocasi. Liderul din La Liga a mai pus ochii pe Nicolo Barella de la Inter, dar si pe Fabian Ruis de la Napoli.

In momentul in care cei de la Boca Juniors l-au vandut pe Betancur la Juventus, acestia au pastrat si 50% dintr-un viitor transfer. Prin urmare, o mutare a acestuia pe Camp Nou ar fi destul de dificil de realizat.

50 milioane de euro este cota pe piata a lui Rodrigo Betancur, conform site-ului de specialitate www.transfermarkt.com.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu