Roger Federer a facut marele anunt! Din pacate, este vorba despre retragere!

Roger Federer, cel mai important jucator din lumea tenisului si de curand campion al Laver Cup, a oferit o serie de declaratii care au starnit nesiguranta in randul fanilor sai.


Trofee sau final de cariera

Desi a ajuns la respectabila varsta de 37 de ani, campionul elvetian ramane unul dintre cei mai buni jucatori din circuit si, turneu de turneu, este vazut ca unul dintre principalii favoriti la cucerirea trofeului. Multe legende din lumea tenisului sunt surprinse de longevitatea pe care o are cariera de succes a lui Roger, insa cand a fost intrebat care este secretul sau, acesta a oferit explicatii cat se poate de simple.

„Iubesc sa joc tenis. Este ceva ce inca sunt incantat sa fac. Precum Andy (Roddick), am nevoie sa simnt ca pot invinge jucatori de top pentru a castiga turnee importante, pentru ca, in momentul in care nu mai pot face acest lucru, va fi timpul sa ma retrag.” – a declarat Federer pentru Austin, in cadrul unui eveniment caritabil pentru Roddick Foundation.

Tot elvetianul a declarat ca daca totul este in regula din punct de vedere fizic, iar familia sa este fericita, atunci va continua sa joace.

„Imi plac antrenamentele, conferintele de presa, dar si evenimentele caritabile la care participa jucatorii de tenis. Cred ca este un lucru minunat. Atat timp cat corpul meu rezista si toate lucrurile sunt la locul lor, iar familia mea este fericita, nu vad niciun motiv pentru a ma opri.”

Exemplul lui Roddick

Andy Roddick, unul dintre rivalii lui Federer in trecut, dar si un bun prieten al acestuia, a oferit si el cateva declaratii despre momentul in care a hotarat ca este timpul sa puna stop carierei de jucator profesionist.

„In momentul in care mi-am pierdut credinta ca pot obtine rezultate importante, a devenit o slujba obisnuita. Am vazut atatia jucatori care au ramas in circuit pentru 2-3 ani in plus si care au inceput sa dezvolte o animozitate fata de joc. Suntem aici si iubesc acest sport. Urmaresc tot ce se intampla la US Open, dar nu, nu am regrete uitandu-ma in spate. Mi-a oferit timp sa privesc alte lucruri in lumea afacerilor si sa ma ocup de fundatie. Deci nu, nu am multe regrete, poate doar faptul ca nu l-am invins pe Roger (Federer).” – a declarat Andy Roddick pentru Austin.


20 de titluri de grand slam a castigat Federer in cariera sa, 8 dintre acesta fiind obtinute la Wimbledon, record absolut in istoria turneului. De asemenea, acesta are 6 titluri la Turneul Campionilor, o medalie de argint la Jocurile Olimpice din 2012. Alaturi de Stan Wawrinka, elvetianul a adus primul titlu in Cupa Davis pentru Elvetia, in anul 2014, atunci cand au invins Franta cu scorul de 3-1 la general.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

6.50 este cota oferita de Unibet pentru ca Federer sa se impuna la Australian Open 2019


Citeste si:

Sursa foto: www.tenniscircus.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu