Roland Garros 2019: Simona Halep, cota uriasa pentru un succes cu repetitie!

Turneul de la Roland Garros se apropie, competitie la care Simona Halep are de aparat numarul maxim de puncte, dupa finala castigata in sezonul precedent. Reprezentanta noastra porneste cu prima sansa in vederea bookmaker-ilor, insa chiar si asa, cota pentru un nou titlu obtinut pe zgura de la Paris este una extrem de ridicata. 


Succesul Simonei din 2018 a fost unul istoric pentru tenisul din tara noastra, acesta fiind doar al 4-lea titlu de grand slam cucerit de un reprezentant al Romaniei, in proba de simplu. La a 4-a incercare intr-o finala de turneu major, dupa cele de la Roland Garros (2014 si 2017) si Australian Open (2018), Simona a reusit in sfarsit sa sparga gheata si sa isi treaca in cont titlul mult visat, adversara din ultimul act fiind Sloane Stephens, cea care s-a luptat de la egal la egal cu favorita noastra pana in setul decisiv, acolo unde superioritatea lui Halep din punct de vedere fizic si-a spus cuvantul.


Fiecare nou client Betano beneficiaza acum de un bonus de bun vineri de 100% din suma depusa, pana la 500 de lei!


Serena Williams (tripla campioana la Roland Garros), Naomi Osaka (1 WTA) si Petra Kvitova (dubla campioana la Wimbledon) sunt principalele rivale ale Simonei in lupta pentru apararea trofeului, in timp ce Kiki Bertens, cea in fata careia a pierdut finala de la Madrid, nu se afla la mare departare de cele trei.

O alta reprezentanta a Romaniei care se va afla pe tabloul principal este Mihaela Buzarnescu. Cei care au incredere intr-o surpriza realizata de Miki isi pot multiplica suma pariata de 125 de ori.

Roland Garros 2019 – Cote Betano:



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu