AS Roma e din nou in carti pentru titlu cu acest transfer! Un om de baza al lui Man. City vine sa se bata la campionat in Serie A!

Dupa plecarile a trei jucatori de baza din lotul celor de la AS Roma in aceasta perioada de mercato, Salah (Liverpool), Rudiger (Chelsea) si Paredes (Zenit St. Petersburg), fanii “giallorossilor” au ramas complet dezamagiti de politica de transferuri a conducerii gruparii din capitala. Totusi, se pare ca Roma are planuri mari pentru sezonul viitor. Iar aducerea unuia dintre cei mai constanti fundasi dreapta din Premier League, Aleksandar Kolarov, reprezinta un pas imens pentru “giallorossi”.


Ieftin si cu cap

In urma cu doar cateva saptamani, plecarile celor trei jucatori mentionati mai sus i-au scos din minti pe fanii Romei. Fiindu-le promis un sezon fulminant cu Eusebio Di Francesco pe banca, destramarea primului “11” din sezonul trecut  nu le-a fost absolut deloc pe plac suporterilor “giallorossilor”, mai ales in conditiile in care si simbolul clubului, Francesco Totti, s-a retras.

Totusi, se pare ca exista sperante pentru un nou sezon bun al Romei. Chiar daca nu au transferat oameni cu nume, “giallorossii” au investit intelept intr-o serie de jucatori al caror potential este unul excelent. Asadar, Rick Karsdorp (Feyenoord), Lorenzo Pellegrini (Sassuolo), Hector Moreno (PSV Eindhoven) sau Federico Fazio (Tottenham – transfer definitiv) sunt doar cateva dintre transferurile care vor asigura gruparii din capitala un parcurs solid in stagiunea ce va urma.

10 milioane de euro este cota de piata a lui Kolarov, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


Citeste si:

Transfer de clasa

In varsta de 31 de ani, Aleksandar Kolarov a fost unul dintre pilonii proiectului “noul Man. City”. Ajuns inca de la inceput in era arabilor la “cetateni”, fundasul stanga sarb a cucerit doua titluri, o Cupa a Angliei doua Cupe ale Ligii si o Supercupa cu Manchester City, fiind mereu prezent la datorie, indiferent de circumstante. Cu nu mai putin de 148 de prezente adunate in tricoul “albastrilor” doar in Premier League, se pare ca AS Roma a dat lovitura: 6,5 milioane de euro, un chilipir pentru un astfel de jucator.

11.00 este cota oferita de Unibet pentru ca AS Roma sa castige titlul in Serie A in sezonul 2017/2018;

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu