AS Roma e pregatita sa-si vanda unul dintre artizanii liniei mediane in Ligue 1 | Transfer la Olympique Marseille pentru 30 de MILIOANE de euro!

Dupa ce si-a vandut starurile Radja Nainggolan si Alisson in aceasta vara, incasand in schimbul lor nu mai putin de 100 de milioane de euro, Roma e aproape sa cedeze unul dintre oamenii de baza din linia de mijloc in sezonul trecut, care a contribuit decisiv la accederea “giallorossilor” in semifinalele UEFA Champions League. Este vorba de olandezul Kevin Strootman (28 ani), care va semna in scurt timp cu francezii de la Olympique Marseille.


Trei argumente pentru plecarea lui Strootman: N’Zonzi, Pastore si Cristante

Dupa ce Roma l-a cedat pe Nainggolan la Inter in aceasta perioada de mercato, am fi tentati sa credem ca Eusebio Di Francesco va pune capat plecarilor de la echipa, cel putin din linia mediana. In schimb, unul dintre oamenii de baza in ultimele doua sezoane, Kevin Strootman, este pregatit sa faca pasul in Ligue 1, la una dintre cele mai mari echipe de traditie din Hexagon. Finalista UEFA Europa League din sezonul trecut, Olympique Marseille, este gata sa achite nu mai putin de 25 de milioane de euro + alte 4 constand in bonusuri ulterioare pentru a beneficia de serviciile mijlocasului batav.

Conform presei italiene, atat jucatorul, cat si cele doua cluburi au ajuns la un acord comun pentru detaliile acestei mutari. Acest transfer vine ca o consecinta a transferurilor pe care AS Roma le-a realizat in aceasta vara. Steven N’Zonzi de la Sevilla, Javier Pastore de la PSG, dar si Bryan Cristante, imprumutat de la Atalanta sunt piesele principale pe care se vor baza “giallorossii” la mijlocul terenului in actuala stagiune.

28 de milioane de euro este cota de piata a lui Kevin Strootman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

1.64 este cota oferita de Unibet pentru ca AS Roma sa se impuna luni (27 august) in fata Atalantei, pe “Olimpico”, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a din Serie A.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu