AS Roma – Lazio: Date, echipe probabile, concluzii

AS RomaAS Roma si Lazio se vor infrunta in primul mare derby programat astazi, in Serie A. Intalnirea de pe Olimpico se va disputa de la ora 16:00, cateva ore mai tarziu urmand a se da startul inclestarii Napoli – Juventus.

In mare forma, vecine de clasament, dar despartite de 9 puncte, AS Roma si Lazio lupta pentru 3 puncte imense. Gazdele (daca pot fi numite asa) sunt in batalie apriga cu Juve pentru titlu, in timp ce Lazio, la victorie, isi apara ultima treapta a podiumului si reduce distanta fata de rivala locala.

AS Roma – Lazio: Info utile

AS Roma vine dupa o victorie in fata celor de la Udinese, cu un gol marcat de Astori, ce a starnit multe controverse. Succesul, meritat in cele din urma, a apropiat-o din nou pe Roma la un singur punct de Juventus. De asemenea, partida a fost a 3-a consecutiva de Serie A, in care Roma nu a primit gol! Numarul victoriilor contabilizate de elevii lui Garcia a ajuns la 12! Doar 2 esecuri stagionale, niciunul pe Olimpico, unde Roma a adunat 23 de puncte din 27 posibile, cu golaveraj 20-4!

Lazio se afla la randul sau intr-o perioada fasta.  Radu Stefan si compania nu au mai pierdut de 5 etape! Runda anterioara, o evolutie de exceptie contra Sampdoriei si succes fara emotii, scor 3-0.Cele 11 puncte puncte adunate in aceasta serie, au ajutat-o pe Lazio sa urce pe locul 3 al ierarhiei, in dauna lui Napoli.

Pe Olimpico, lazialii s-au descurcat foarte bine in acest sezon. Doar 2 infrangeri, cu Juventus si Udinese, dar in restul de 6 confruntari, tot atatea victorii!

Echipe probabile :

Gazdele nu se pot baza in acest meci pe Keita si Gervinho, plecati la Cupa Africii, dar si pe Balzaretti sau Castan (accidentati). Ljajic e incert.
Oaspetii vor evolua fara Gentiletti, Ciani, Ederson, Braafheid, Gonzalez, Lulic (accidentati).

AS Roma : Sanctis, Maicon, Astori, Manolas, Holebas, Nainggolan, Rossi, Pjanic, Iturbe, Totti, Florenzi

Lazio : Marchetti, Radu, Cana, Vrij, Basta, Mauri, Biglia, Parolo, Candreva, Djordjevic, Anderson

AS Roma – Lazio: Concluzii

De la aceasta partida n-ar trebui sa lipseasca spectacolul. Poate nu vom avea 3, 4 sau  mai multe modificari ale tabelei, dar ne putem gandi la reusite ale ambelor grupari. Pariul are cota 1.73. 1.60 e cota la X pauza sau final, varianta X solist avand cotatia 3.30.

Pe langa echilibru, acest derby va fi cu singuranta si extrem de tensionat. Se pot alege variantele de pariere pe cartonase galbene, desi linia de handicap stabilita pe majoritate site-urilor, este cam ridicata: sub/peste 7.5.

(Iulian Neculita)

 

Biletul zilei: Ponturi din Anglia, Italia si Franta

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu