Simona Halep, Irina Begu si Monica Niculescu ne reprezinta in aceasta saptamana la Roma. Intra sa vezi cu cine vor juca reprezentantele Romaniei!

In aceasta saptamana se disputa turneul WTA de la Roma, unde Romania va fi reprezentata de Simona Halep, Irina Begu si Monica Niculescu.


Tragerea la sorti a turneului de la Roma

Simona Halep nu va evolua in primul tur, fiind calificata din oficiu in turul secund, unde va intalni castigatoare dintre Laura Siegemund si Naomi Osaka. Notam faptul ca tintarul competitiei a fost tras in momentul in care Simona se afla pe pozitia cu numarul 8 in clasamentul WTA si, de aceea, Halep a fost repartizata pe aceeasi parte de tablou cu Angie Kerber, Lucie Safarova si Maria Sharapova – pe care le poate intalni incepand cu faza sferturilor de finala.

Pe aceeasi parte de tablou cu Simona Halep este si Irina-Camelia Begu, a carei adversara din primul act este letona Anastasija Sevastova. Castigatoarea inclestarii dintre Sevastova si Begu va intalni castigatoarea duelului Pavlyuchenkova – Stosur. De asemenea, mentionam faptul ca Begu si Halep, ce au facut pereche la Madrid in proba de dublu, se pot intalni in optimile de finala.

In fine, ultima sportiva din Romania de pe tabloul principal este Monica Niculescu. Aceasta o va intalni marti pe olaneza Kiki Bertens in actul inaugural si in caz ca se va califica in saisprezecimile de finala va da piept cu castigatoarea duleului Misaki Doi – CiCi Bellis.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 ron oferit de 888 Sport »» Click pentru inscriere!


Cotele pentru castigarea turneului de la Roma

sabfifga


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu