Romani la Rio: Vezi care sunt cotele Catalinei Ponor pentru aurul olimpic!

Portdrapelul Romaniei de la Rio va lupta pentru o medalie olimpica in finala de la barna care va avea loc pe 15 august de la ora 21:40! Sportiva noastra a obtinut nota 14,900, incheind sesiunea de calificari pe locul 5. Lupta Catalinei pentru o medalie va putea fi urmarita in direct la Televiziunea Romana. 


fortuna


Gimnasta noastra a trecut cu bine peste dezamagirea cauzata de nota mica pe care a primit-o la sol, avand o evolutie foarte buna la aparatul ei preferat, barna. Emotiile au continuat pe tot parcursul noptii, ultima rotatie terminandu-se in jurul orei 04:00 in Romania.


 Citeste si:

• S-au produs multe schimbari la Borussia Dortmund. Sunt benefice sau distanta fata de Bayern se mareste?
• Antonio Conte e cel mai bun “transfer” al lui Chelsea

Cu toate ca Ponor este medaliata cu aur la Jocurile Olimpice din 2004, bookmakerii nu ii dau prea mari sanse sportivei din Constanta, cei de la Fortuna acordandu-i cota 9,00 pentru a cuceri aurul olimpic. 

Marea favorita la barna este americanca Simone Biles la o cota de doar 1,33. O alta americanca, Laura Hernandez, este considerata ca fiind a doua favorita cu o cota de 2,75. In fine, favorita gazdelor, brazilianca Flavia Saraiva porneste cu sansa a treia la o cota de 8,00.


Ponor


Catalina Ponor a castigat in cariera sa 5 medalii olimpice, 5 medalii la campionatele mondiale si 12 la cele europene, aurul de la barna din 2004 fiind una dintre cele mai importante realizari ale sale. Sportiva legitimata la Dinamo este singura gimnasta din Romania care participa la Olimpiada din Brazilia.

La finalul ultimei sesiuni de calificari, gimnasta din Romania si-a exprimat fericirea printr-un un mesaj postat pe o retea de socializare: „”Yuhuuuuu! Am ajuns în finala olimpica de la barna. Nu pot sa cred ca se intampla cu adevarat. La 29 de ani, dupa 3 ani de stat acasa, revenirea la antrenamente in aprilie 2015, o operatie la tendonul lui Ahile si 5 luni de recuperare, sunt aici, cu singura mea sansa de a obtine ceea ce imi doresc”.

Liga 1 fara risc la eFortuna! Fiecare pariu pierdut din Liga 1 iti aduce inapoi 50% din suma pariat sub forma de freebet!

Sursa imagine: http://teotrandafir.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu