Romani la Rio: Dezastru pentru natioanala de handbal feminin a Romaniei! Vezi cum s-au modificat cotele pentru o medalie olimpica!

Selectionata Romaniei de handbal feminin a plecat la Jocurile Olimpice de la Rio avand mari sperante la o medalie. Rezultatele foarte bune de la ultimele campionate mondiale au fost mai mult decat incurajatoare, fetele noastre reusind sa cucereasca medalia de bronz, avand in Cristina Neagu MVPul turneului si jucatoarea cu cele mai multe goluri inscrise. Din pacate, debutul din Brazilia a fost foarte slab, modesta echipa a Angolei castigand intalnirea cu scorul de 23 la 19. 


inregistreaza-te - unibet


Partida impotriva africancelor era considerata una fara probleme, jucatoarele noastre pornind de la cota 1,02 pentru victorie. Rezultatul final a consemnat una dintre cele mai mari surprize din debutul Jocurilor Olimpice, Angola impunandu-se categoric, in ciuda faptul ca bookmakerii le acordasera cota 18,00!!


 Citeste si:

• Irina Begu – Nao Hibino: Doua victorii in doua saptamani in fata jucatoarei din Japonia?
• Novak Djokovic – Juan Martin Del Potro: Duel de gala in primul tur de la Rio!

Neagu & co. au ratat enorm de mult, iar apararea a fost depasita foarte usor, chiar si in momentele de superioritate numerica. Lipsa de inspiratie a elevelor lui Tomas Ryde este cu atat mai ingrijoratoare cu cat urmatoarea partida va avea loc in compania braziliencelor, echipa cotata cu sansa a doua la cucerirea medaliei de aur. Bookmakerii le vad pe gazde ca fiind mari favorite la o cota de doar 1,30, in timp ce Romania va pleca de la cota de 4,50 la Unibet. 

Partida va avea loc luni, 8 august, incepand cu ora 22:40 si va putea fi urmarita in direct la TVR.


Brazilia


Dupa aceasta infrangere neasteptata, sansele ca handbalistele noastre sa se intoarca cu o medalie au scazut dramatic, lucru reflectat si de modificarea cotelor. Astfel, romancele sunt considerate a fi outsidere in cursa pentru aurul olimpic, avand o cota de 21,00. Pentru argint sau bronz, casele de pariuri propun in prezent cota de 5,25 la Unibet

Norvegia este favorita la cucerirea medaliei de aur la o cota de 3,00, in timp ce Brazilia si Rusia, principalele urmaritoare, sunt cotate cu 4,75, respectiv 5,50.


RomaniaHandbal


 

Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

Sursa imagine: http://www.sportclasic.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu