Romani la Rio: Mergea si Tecau trec usor de primul tur, dar cotele lor la aurul olimpic au crescut!

Dublul format din Florin Mergea si Horia Tecau reprezinta una dintre putinele sperante la medalii ale delegatiei Romaniei. Tenismenii nostri au trecut foarte usor de primul obstacol, invingandu-i pe argentinienii Federico Delbonis si Guillermo Duran cu scorul de 6-3, 6-2. Cu toate acestea, romanii au scazut in increderea bookmakerilor, fiind in prezent cotati cu a saptea sansa la aurul olimpic alaturi de sarbii Djokovic/Zimonjic si de canadienii Nestor/Pospisil.


inregistreaza-te - unibet


Cu toate ca rezultatul primei partide ar fi trebuit sa ofere pariorilor o mai mare incredere in perechea romana, lucrurile nu stau tocmai asa si asta pentru ca meciul a fost mai dificil decat o arata scorul. Florin si Horia au avut dificultati in primul set, pierzandu-si primii serviciul. Totusi, acestia au avut putine greseli nefortate, lucru de admirat avand in vedere ca vantul a batut foarte tare pe durata intalnirii.

Perechea din Serbia a castigat teren la casele de pariuri in ciuda faptului ca la turneul Masters din Toronto au fost eliminati inca din primul tur. Prestatia foarte solida din runda inaugurala de la Jocurile Olimpice a facut ca cifrele lor sa scada la 13,00 pentru aurul olimpic. Nole si Nenad au depasit usor echipa croatilor formata din Cilic si Draganja, scor 6-2, 6-2.


 Citeste si:

• Andreea Mitu si Raluca Olaru debuteaza la Rio impotriva cuplului din Ungaria, Babos/Jani!
• Irina Begu si Monica Niculescu, misiune grea in primul tur al probei olimpice de dublu!

Mergea si Tecau vor evolua luni, 8 august, de la ora 16:00 in compania mexicanilor Santiago Gonzalez si Miguel Angel Reyes-Varela. Romanii sunt mari favoriti, mai ales ca adversarii lor au reusit sa fie prezenti in acesta competitie gratie unui Wild Card primit din partea organizatorilor. 


MergaTecaaaa


In cazul unei victorii, partida din sferturile de finala se anunta una de foc pentru Florin si Horia pentru ca vor evolua fie impotriva perechii Djokovic/Zimonjic, fie impotriva favoritilor 3, brazilienii Melo si Soares. 

Fratii Murray au devenit favoritii caselor de pariuri la aurul olimpic, depasindu-i pe francezii Herbert si Mahut.


Cotetitludublu


JO 2016: Nu ai cum sa pierzi cu Murray! Vezi in continuare de ce

Sursa imagine: http://www.ziare.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu