Romani la Rio: Mihai Nistor este speranta boxului romanesc! Vezi programul si cotele pugilistului nostru!

Categoria Super Grea (+91 kg) este singura intrecere in care boxul romanesc va fi reprezentat la Jocurile Olimpice de la Rio. Mihai Nistor, sportiv legitimat la CSA Steaua, va intra in competitie pe 13 august, urmand sa evolueze in compania tanarului iordanian Hussein Iashaish. Pugilistul roman este cotat cu sanse destul de mari la medalii, Unibet acordandu-i o cota de 3,75 pentru a termina concursul pe podium. Partida sa va putea fi urmarita in direct la TVR 1 sau TVR 2 in jurul orei 14:00 (urmeaza a se anunta cu exactitate in zilele urmatoare). 


inregistreaza-te - unibet


Rezultatul foarte bun pe care Mihai l-a obtinut la turneul international „Centura de Aur” ne da motive sa speram la o medalie olimpica. In urma cu putine saptamani, sportivul nostru a castigat competitia ce a avut loc la Iasi, invingadu-l in finala pe campionul european, croatul Filip Hrgovic, la capatul unui meci spectaculos. 

Proba de +91 de kg se anunta una imprevizibila. Campionul mondial, britanicul Joseph Joyce, are o cota de 3,50 pentru aurul olimpic, in timp ce principalii urmaritori conform caselor de pariuri, Tony Yoka si Ivan Dychko, au primit din partea celor de la Unibet o cota de 4,25, respectiv 5,00 la Unibet.


 Citeste si:

• Andreea Mitu si Raluca Olaru au o misiune imposibila in optimi in fata rusoaicelor Makarova si Vesnina!
• Simona Halep nu participa la Rio, dar pregateste turneul Premier de la Cincinnati!

Lui Nistor nu i se dau prea mari sanse la aurul olimpic (cota 21,00), insa argintul sau bronzul par a fi obiective accesibile. Pugilistul roman va lua startul competitiei avand sansa a saptea cu o cota de 3,75 la cucerirea unei medalii.

In sferturile de finala, Mihai l-ar intalni pe invingatorul partidei Yoka – Clayton/Pfeifer.

Reprezentantul nostru are 26 de ani, este nascut la Bacau, masoara 1,83 de cm si cantareste 105 kg. Este de 4 ori campion al Romaniei la categoria sa si este campionul absolut AIBA Pro Boxing!


Nistor


 

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Sursa imagine: http://radioresita.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu