Romania, a 2-a cea mai indisciplinata nationala a preliminariilor!

Programata in aceasta seara, de la ora 21;45, confruntarea Romania – Grecia poate fi analizata de pariori din mai multe unghiuri, aceasta pentru a „scoate” in final ceea ce cautam cu totii: pontul castigator!

Pornind de la aceasta premiza, venim in ajutorul dumneavoastra cu o statistica pe cartonasele galbene si rosii incasate de Romania si Grecia, in cele 7 partide disputate pana in prezent in grupa F.

Fata in fata vor doua dintre cele mai indisciplinate reprezentative ale preliminariilor actuale. Romania e chiar a doua in topul campaniei de calificare, cu 23 de galbene incasate! Doar Andorra are mai multe, 26, iar la egalitate cu „tricolorii” sunt Israel, Letonia si colega de grupa, Ungaria. Avem si un cartonas rosu primit, cel incasat de Marica, chiar in partida tur cu Grecia.

Nici elenii n-au fost prea „cuminti”. De 18 ori a fost „ingalbenita” Grecia, cu o medie de peste 2.5 avertismente pe meci. Nicio eliminare nu a fost insa dictata impotriva codasei grupei F.

9 cartonase galbene au fost acordate in partida tur cu Grecia, doua dintre acestea vazute de Ciprian Marica, autorul golului victoriei.

Cote

Bookmakerii ne ofera cotatii interesante pentru aceasta varianta de pariere. Acestia considera ca sansele de a asista la o partida cu 5 sau mai multe galbene acordate sunt destul de bune. Cota este 1.80. 6 sau mai multe avertismente in meci au cota 2. Pariul sub 5.5 cartonase galbene primeste o cotatie de 1.60. Tot 1.60 e si cota acordata pariului special „cartonas, primul eveniment al meciului”.

La o cota de 2.70 se poate miza pe un cartonas rosu acordat. 1.35 este cota pentru un meci fara eliminari.

1.80 este cota oferita pariului peste 4.5 cartonase galbene in Romania – Grecia


 

Romania – Grecia: Victoria, sinonima cu calificarea


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu