România – Andorra: Unde se vede la TV meciul „tricolorilor”, echipe probabile & ce șanse avem la calificare!

România – Andorra se joacă duminică, 15 octombrie, în etapa 8-a din cadrul calificărilor pentru Campionatul European din 2024. Partida se va juca pe Arena Naționala și va fi condusă la centru de estonianul Kristo Tohver. Un amănunt important este faptul că meciul va fi închis publicului larg, dar tricolorii vor fi susținuți de aproximativ 20.000 de copii sub 14 ani.

Tot fără suporteri s-a jucat și partida de joi de la Budapesta dintre Belarus și România. Reprezentativa lui Edi Iordăneescu a dominat meciul, dar nu a reușit să înscrie. S-a încheiat 0-0. E drept, așa cum a spus și selecționerul României, rămânem neînvinși în aceste preliminarii, dar cele 4 remize din ultimele 5 meciuri nu prea ne ajută în calculele pentru prezența la turneul final.

România are un total de 13 puncte, la o lungime distanță de lidera Elveția, dar cu două puncte peste Israel și opt peste Belarus și Kosovo. Totuși, tricolorii au jucat 7 meciuri, în timp ce Elveția și Israel au disputat doar 6 partide.

Mai avem trei runde de jucat, Elveția rămâne clar favorita grupei, iar naționala noastră se va lupta cu Israel pentru locul secund. Războiul care a izbucnit în ultimele zile, a făcut ca partida care trebuia să se joace joi la Tel Aviv între Israel și Elveția să fie amânată. Israel nu va juca nici partida care era programată duminică în Kosovo.

D. 21:45, România – Andorra
Cote Betano: 1.11  7.20  35.00

Meciul va fi  transmis de Prima TV

Întâlnim cea mai slabă adversară din această grupă, iar problema victoriei nu ar trebui să se pună. Rămâne gustul amar după remiza cu Belarus și așteptăm duelurile din noiembrie din deplasare cu Israel și de acasă cu Elveția. Atunci se se va stabili dacă ne vom califica sau nu la EURO 2024.

Conform bookmakerilor, Elveția, are cotă 1.10 să câștige grupa, în timp ce România și Israel sunt cotate cu 1.87 să se califice la turneul final de anul viitor.

Pariază acum

15 octombrie | ora 21:45 ROMÂNIA – Andorra
18 noiembrie | ora 21:45 Israel – ROMÂNIA
21 noiembrie | ora 21:45 ROMÂNIA – Elveția


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile

Cristi Manea  s-a accidentat la mijlocul lunii septembrie. Pe flancul stâng al apărării, Mario Camora a suferit o ruptură musculară în ultima etapă jucată în Liga 1. Astfel, Edward Iordănescu l-a convocat de urgență pe Andrei Borza de la Rapid.

România: H. Moldovan – Rațiu, Drăgușin, A. Burcă, N.Bancu – Screciu, Marin, N. Stanciu, Moruțan, Drăguș – Mihăilă
Andorra: Alvarez – Rubio, Vales, Ortega, Nicolas, Cervos – Rebes, Vales, Fernandez, Alaez – Fernandez


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu

500 de RON
la prima depunere

Deschizi Cont, Depui si Primești Bonus
Pariaza acum la Betano
close-link
Ia 500 de lei de la Superbet
Pariază acum
close-image