Romania – Danemarca: Cele mai tentante pariuri

RomâniaRomania va aborda confruntarea amicală cu Danemarca, având în primul 11 mai mulţi jucători care nu prind foarte des formula de start. Iordănescu a fost forţat să recurgă chiar la o serie de convocări noi, după accidentările lui Stancu, Torje şi Tănase.

Mai nou şi Sânmărtean a devenit insiponibil, astel că tridenul median va fi format din Enache, Chipciu şi Maxim. În atac va intra Keşeru, iar cu siguranţă în a doua repriză, îl vom vedea la treabă şi pe tânărul Puşcaş.  La închidere, Hoban şi Prepeliţă. Conform Prosport, apărarea va fi cea aproape cea standard – Papp, Chiricheş, Gardoş, Raţ – însă între buturi, Pantilimon îi va lua locul lui Tătăruşanu.

Danemarca, pe aceeaşi linie

La fel ca Iordănescu, omologul său, Morten Olsen, vrea să ofere diseară şansa mai multor rezerve, de a evolua din primul minut. O serie de jucători de bază au primit acceptul să se întoarcă la cluburi, aspect ce a lăsat descoperit în special compartimentul median. „Nu trebuie s-o mai spun, nu am foarte multe soluţii la mijloc. Trebuie să găsim idei pentru a merge mai departe, dar avem câteva teste bune înainte de lupta decisivă cu Serbia, care va avea loc în luna iunie. Avem timp să ne pregătim. Probabil că vor debuta câţiva jucători în meciul cu România”, a declarat Olsen, conform Prosport, pentru politiken.dk.

La ce ne putem aştepta?

Ţinând cont de faptul că vom vedea la treabă două formaţii lipsite de omogenitate, pare greu de crezut că vom asista la un joc spectaculos. De asemenea, să nu uităm că titularii de drept din ambele tabere au avut vineri meciuri extrem de grele şi tensionate, aspect ce poate contribui de asemenea în mod negativ la spectaculozitatea confruntării. Nu în ultimul rând trebuie amintit şi faptul că este ultimul meci al anului pentru ambele naţionale.

Romania – Danemarca

Sub 2.5 goluri, cota 1.65
Sub 3 goluri asiatic, cota 1.30
X pauază sau final, cota 1.65

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu