Romania si Danemarca se infrunta in ultima runda din Grupa Principala pentru un loc in semifinalele Campionatului European. Ai aici calculele calificarii din ambele grupe!

Dupa victoria Romaniei din grupa principala in fata Cehiei si remiza Rusiei cu Danemarca calculele calificarii in semifinalele Campionatul European pentru „tricolore” s-au simplificat.


Grupa Principala 1

SONY DSC

In prima grupa calificarea se va juca in ultima runda. Olanda si Franta ocupa primele 2 pozitii, fiecare cu cate 6 puncte cumulate, in timp ce Germania pastreaza si ea sanse de calificare, nemtoaicele fiind la doar o singura lungime distanta. Spre deosebire de Olanda, ce a inscris nu mai putin de 113 goluri, Franta si Germania nu se pot lauda cu o ofensiva precoce, insa ambele formatii s-au aparat extrem de bine, Franta incasand doar 79 de goluri si Germania 88 goluri.

Ultimele meciuri ale grupei
  • Spania – Olanda;
  • Serbia – Franta;
  • Suedia – Germania.
Grupa Principala 2

SONY DSC

Calculele din grupa Romaniei sunt mult mai simple. Indiferent de rezultatul din ultima runda Norvegia este castigatoarea matematica a grupei, in timp ce Romania si Daneamrca se vor duela pentru un loc in semifinalele competitiei. In timp ce Romania a acumulat 6 puncte, nordicele sunt la doar o lungime distanta, acestea inregistrand un rezultat de egalitate cu Rusia in ultima runda. Astfel, singurul scenariu prin care Romania ar rata calificarea in finala competitiei este o potentiala victorie a danezelor in „inclestarea” pe care cele doua formatii o vor avea.

Ultimele meciuri ale grupei
  • Cehia – Norvegia;
  • Danemarca – Romania;
  • Ungaria – Rusia.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu