Romania DISTRUGE Cehia la Ostrava! „Tricolorele”, in CAREUL DE ASI al Fed Cup dupa 46 de ani!

Romania invinge Cehia cu scorul general 3-2 in deplasare, bifand prima calificare in semifinalele Fed Cup, dupa noul format.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


„Tricolorele” obtin o calificare improbabila in dauna cehoaicelor, insa daruirea de care au dat dovada este istorica. Simona Halep a invins-o pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 5-7, 6-4, intr-un clasic al Fed Cup. Dupa victoria Katerinei Siniakova in fata Mihaelei Buzarnescu, totul a cazut pe umerii perechii de dublu Monica Niculescu/Irina Begu. Romancele au reusit „meciul vietii” in fata liderelor mondiale ale probei de dublu, Krejcikova/Siniakova, dublu castigatoare de Mare Slem in 2018 (Roland Garros si Wimbledon). Niculescu/Begu trifumfa cu scorul 6-7, 6-4, 6-4 si duc Romania in semifinalele competitiei pentru prima data in noul format (2016) si pentru a doua oara in istoria tarii, dupa 1973.

Romancele au dat dovada in acest weekend, ca pot invinge orice reprezentativa, daca Simona Halep si dublul nostru este la un nivel foarte ridicat. „Tricolorele” vor intalni Franta in deplasare, in careul de asi, in perioada 20-21 aprilie. Cealalta semifinala, se va disputa intre selectionatele Australiei si Belarusului. In aceasta faza a competitiei, Franta a eliminat Belgia, scor 3-1, Australia a dispus de Statele Unite ale Americii, scor 3-2, iar Belarus spulbera Germania cu scorul 4-0. Multumim fetelor noastre de aur!!!

Castigatoarea Roland Garros

Simona Halep
Cote Sportingbet: 6.00
Serena Williams
Cote Sportingbet: 8.00

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu