Romania – Muntenegru: Pariuri1x2 iti prezinta echipa probabila a Romaniei „ofensive”!

Duminica, pe Cluj Arena, incepand cu ora 21:45, se va disputa primul meci al selectionatei noastre din preliminariile CM 2018: Romania – Muntenegru. Cu siguranta, toti fanii nationalei Romaniei abia astepata sa il vada pe Cristoph Daum la munca.


fortuna bun

Duminica, ora 21:45: Romania – Muntenegru

Cote eFortuna: 1.62  3.50  6.25


Debutul mult asteptat

Venirea unui selectioner strain pe banca Romaniei a fost asteptata ani intregi de multi suporteri ai „tricolorilor”. Cristoph Daum a sosit dupa dezastrul de la Euro 2016 si mai este extrem de putin timp la debutul acestuia „la timona”. Nu incape indoiala faptul ca orice suporter roman abia asteapta sa vada o Romanie ofensiva, asa cum neamtul a promis-o. Debutul acestuia este asteptat de luni intregi, cu speranta ca „Romania ofensiva” sa poata aduce bucurii microbistilor.

Problemele de efectiv ale Romaniei

Principala problema a lotului convocat de Daum o reprezitna accidentarea lui Vlad Chiriches, capitanul nationalei. Acesta nu s-a antrenat alaturi de colegii sai, parasind in cele din urma si cantonamentul de la Mogosoaia. Lipsa acestuia va fi suplinita, cle mai probabil, de Cosmin Moti, fundasul lui Ludogorets avand cele mai mari sanse de a intra in locul lui Chiriches in primul 11.

De asemenea, trebuie sa mentinam faptul ca Romania nu sta foarte bine nici in atac din punctul de vedere al jucatorilor disponibili. In ultimele zile s-au ridicat semne de intrebare in ceea ce ii priveste pe Claudiu Keseru si Florin Andone, cei doi atacanti neantrenandu-se la capacitate maxima. Totusi, ce doi vor putea fi recuperati pana la ora meciului cu Muntenegru.


Citeste si:


Echipa probabila Romania

(4-3-1-2) Pantilimon – Săpunaru, Moti, Grigore, Filip – Stanciu, Hoban, Chipciu – Rotariu – Andone, Keseru

Inainte de a incheia, echipa Pariuri1x2 doreste sa ureze mult succes antrenorului Cristoph Daum, cat si tuturor jucatorilor ce vor fi prezenti in confruntarea cu Muntenegru! Speram sa vedem o noua nationala, pe care o asteptam de ani intregi!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu