Romania la Euro: O eliminare in faza optimilor ne poate aduce un profit bun

euro 2016

Vineri incepe Campionatul European de Fotbal. Profitam pe ultima suta de metri de una dintre cotele pe Romania ce nu vor mai fi disponibile mai tarziu?


Sportingbet premiaza inspiratia: Castiguri cu 35% mai mari cu Bonusul Acumulator!

Se opreste Romania in optimi?

Grupa A, in care joaca Romania la Euro, nu este una usoara, dar nici imposibila. Avand in vedere ca exista posibilitatea trecerii de faza grupelor chiar si ocupand locul trei, avem dreptul sa speram la o calificare in optimi, chiar daca Romania nu a impresionat in ultimii ani decat cu pozitia din clasamentul mondial.

Locul intai este greu de obtinut. El pare rezervat Frantei. Romania se va lupta pentru locurile doi si trei cu Elvetia si Albania. Cu Elvetia am putea juca de la egal la egal. Fata de Albania probabil suntem usor superiori, dar aceasta nu este o nationala ce ar trebui subestimata.

Locul secund in grupa ne-ar aduce in optimi o adversara din Grupa C. Ar fi tot ocupanta locului secund de acolo si, avand in vedere ca Germania va castiga, cel mai probabil, grupa, locul secund ar reveni unie dintre Ucraina, Polonia si Irlanda de Nord. Eu as miza pe Polonia, o echipa periculoasa, care a pus probleme nemtilor in calificari si care are multi jucatori de calitate, in frunte cu Robert Lewandowski. Un meci cu ei in optimi ar insemna aproape sigur eliminarea noastra.

inregistreaza-te - sportingbet

In cazul in care am ocupa locul trei in grupa si am avea un punctaj suficient de bun pentru calificarea in optimi (patru din sase locuri trei merg mai departe), am avea o misiune si mai dificila. Am avea de jucat impotriva castigatoarei Grupei B sau C. In principiu, ar fi vorba de Anglia sau Germania. Din nou, am avea o misiune aproape imposibila si am fi cu un picior in avionul spre casa.

Asadar, daca nu incheiem grupa pe ultimul loc, daca nu suntem chiar cea mai slaba echipa de pe locul trei si daca „reusim” sa nu castigam grupa, avem toate sansele sa ne oprim in optimile competitiei.

La Sportingbet, eliminarea Romaniei in faza optimilor are cota 2,50.

likePentru a fi la curent cu toate articolele noastre, dati  Like  pe Facebook paginii Punem pariu?

https://pariuri1x2.ro/ghid_parior/sportingbet-pariu-fara-risc-200/

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu