Romania favorita in primul joc din preliminariile Cupei Mondiale

maxresdefault

Aruncata intr-o urna destul de complicata cu Danemarca, Polonia, Muntenegru, Kazakhstan si Armenia, in care toate echipele vor emite pretentii cel putin pentru locul de baraj, Romania are sansa sa porneasca cu dreptul in preliminariile Cupei Mondiale, care vor debuta pe data de 4 septembrie 2016, fiind cotata de bookmakeri cu prima sansa in jocul de pe teren propriu impotriva celor din Muntenegru.

Echipa Romaniei primeste 1.62 pentru a obtine toate cele 3 puncte, egalul este cotat cu 3.80, in vreme ce succesul oaspetilor este vazut ca o adevarata surpriza primind 7.20, o cota mai mult decat generoasa. In celelalte doua meciuri din grupa, Danemarca este mare favorita in fata Armeniei, nordicii avand 1.40 la victorie pe propriul teren, in vreme ce Polonia nu va avea o misiune tocmai usoara in indepartatul Kazakhstan acolo unde lesii primesc 1.80 pentru a bifa primele lor 3 puncte in preliminarii.

Romania ocupa in acest moment locul 8 in clasamentul FIFA, fiind prima accedere in top 10 dupa luna aprilie a anului 2000. In primele zece se regasesc multe nationale puternice precum Argentina, Germania, Columbia, Olanda, Brazilia sau Anglia, insa lipsesc alte nume mari precum Spania, Uruguay sau Italia.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu