Romania – Finlanda: De cine trebuie sa ne ferim din tabara finlandezilor!

Romania – Finlanda: De cine trebuie sa ne ferim din tabara finlandezilor!

Partida în care ”tricolorii” speră să ciștige pentru a se revanșa după remizele cu Irlanda de Nord, Ungaria si Grecia si sa-si asigure in mare masura la calificarea pentru europeanul din tara „cocosului galic, ne aduce în față un adversar care are cîțiva fotbaliști interesanți. Dintre cei 22 de jucători aflați în lot, doar unul provine din întrecerea internă.

Screenshot_1Printre stranieri se numără portarul Jesse Joronen evoluează la Stevenage in Liga a 4 a engleza, fost la Fulham, în liga a doua engleza. Fundașul Niklas Moisander este titular la Sampdoria, formație pentru care a fost integralist în startul noii ediții de campionat.

Un alt nume cunoscut este cel al mijlocașului lui ȚSKA Moscova, Roman Eremenko, fost la Rubin Kazan. Titular la fostul club, Eremenko a evoluat în 811 minute in acest sezon pentru echipa din capitala Rusiei, aducandu-si aportul la 2 dintre golurile marcate de colegii sai, insa spre bucuria noastra acesta a suferit o accidentare in ultimul moment, si nu a mai facut deplasarea la Bucuresti. In atacul Finlandei il regasim si pe Teemu Pukki, fostul jucator al lui Schalke 04 și Celtic, in prezent la Brondby.

Lotul convocat de Markku Kanerva pentru disputele din ultimele 2 runde ale preliminarilor pentru EURO – 2016

portari : Lukas Hradecky (Eintracht Frankfurt/Germania), Niki Maenpaa (Brighton & Hove Albion/Anglia, liga a II-a), Jesse Joronen (Stevenage/Anglia, liga a IV-a);

fundasi : Jere Uronen (Helsingborgs/Suedia), Kari Arkivuo (BK Haecken/Suedia), Jukka Raitala (Aalborg BK/Danemarca), Tim Sparv, Ville Jalasto (Stabaek/Norvegia), Joona Toivio (Molde FK/Norvegia), Niklas Moisander (Sampdoria/Italia), Paulus Arajuuri (Lech Poznan/Polonia);

mijlocasi : Alexander Ring FC Kaiserslautern/Germania, liga a II-a), Perparim Hetemaj (Chievo Verona/Italia), Rasmus Schueller (HJK Helsinki), Markus Halsti (D.C. United/SUA), Thomas Lam (PEC Zwolle/Olanda), Sakari Mattila (Fulham/Anglia, liga a II-a), Kasper Hamalainen (KKS Lech Poznan/Polonia);

atacanti : Teemu Pukki (Brondby IF/Danemarca), Riku Riski (IFK Goteborg/Suedia), Joel Pohjanpalo (Fortuna Dusseldorf/Germania, liga a II-a).

Mijlocasul Tim Sparv este suspendat, din cauza cumulului de cartonase galbene, pentru meciul împotriva Romaniei, ce va avea loc maine, la Bucuresti, pe Arena Naționala. Pe 14 octombrie anul trecut, „tricolorii” s-au impus în Finlanda cu 2-0, prin dubla lui Bogdan Stancu.

Cotele fotbalistilor finlandezi pentru un gol inscris pe National Arena

Niklas Moisander  sa inscrie oricand @ Cota 23.00

Joel Pohjanpalo sa inscrie oricand @ Cota 6.50

Teemu Pukki sa inscrie oricand @ Cota 5.00


pariuri1x2.ro te pregateste de Romania – Finlanda: Ai aici toate informatiile si cotele!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu